De 5 beste standjes die je ooit gedaan moet hebben

door Lotte

Je hebt zelf vast een paar go to-bedposities die jouw hoofd het beste op hol doen slaan. Ben je nog op zoek naar wat nieuwe sexstandjes om in the mix te gooien? Zoek niet verder. Van rustig tot ruig van zwoel tot kinky. Wij vertellen je wat de 5 beste standjes zijn die je niet mag missen.

1. De Weense Oester

Voor dit standje moet je behoorlijk lenig zijn, maar ook als je zo flexibel bent als een houten plank is het nog steeds pretty damn good. Ga op je rug liggen en gooi je benen in de lucht en zo ver mogelijk richting je hoofd. Hij kruipt bovenop jou. Leg een kussen onder je billen voor een nóg intenser gevoel.

Het voordeel van dit standje is dat hij extra diep kan gaan. Ben je niet zo lenig als je hoopte? Laat hem jouw enkels vastpakken en voorzichtig richting je hoofd duwen. Vuurwerk gegarandeerd.

weense oester standjes

2. De Reverse cowgirl 2.0

Wat is leuker en lekker dan de cowgirl positie en gemakkelijker vol te houden? Juist, de reverse cowgirl. Laat hem op zijn rug liggen met zijn benen een beetje gespreid. Ga bovenop hem zitten met je rug naar zijn gezicht toe. Variatietip: steek je benen niet boven, maar onder zijn benen door en zorg dat je zo plat mogelijk gaat liggen. De touwtjes liggen in jouw handen.

beste STANDJES ooit reverse

3. De Amazone

Als je graag dominant bent in bed is dit hét sex standje voor jou. Bij deze girl on top-positie ligt namelijk de man op zijn rug met zijn benen in de lucht. Zijn knieën zijn gebogen en jij gaat vervolgens op hem zitten, als in een soort squat. Je kunt wel op je knieën rusten, zoals op de onderstaande afbeeldingen. Voor de nodige intensiteit leun je juist op je voeten.

beste standjes ooit proberen amazone

4. De Strijkijzer

Dol op doggy style, maar mag het voor jou wel wat sensueler? Dan is de ‘flat iron’ een verademing. In plaats van op je knieën te gaan, lig je bij dit standje plat. Je kont gooi je in de lucht en laat hem op je kruipen. De strijkijzer-positie is niet alleen heel steamy, het is voor zowel man als vrouw extra gevoelig. Tip: wordt het hem even te intens? Laat je billen een beetje zakken, zodat hij minder dieper kan.

beste-standjes-flat-iron

5. CAT-standje

Missionaris is een echte klassieker en terecht. Pak het nét even anders aan met het CAT-standje. Dat staat voor Coital Alignment Technique: het houdt in dat de man niet op een neer beweegt, maar heen en weer of in cirkelvormige bewegingen. Door verticaal in plaats horizontaal te penetreren gaat er een geheel nieuwe wereld voor jullie open. Wel belangrijk: zorg dat hij nét even wat hoger ligt dan jij, zoals op onderstaande afbeelding.

beste standje ooit proberen cat standje

Meer van de beste standjes:

3 hartstochtelijke sexstandjes om het vuur weer aan te wakkeren

De 5 moeilijkste standjes ooit

De 5 beste sex standjes voor wilde sex

Beeld: Women’s Health, Pinterest, Bad Girl’s Bible, Allesoverseks.be

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy