Tips voor fijne baby making sex

door Chiara

Jouw Pinterest-bord hangt inmiddels vol met kiekjes van de mooiste babykamers. Bij binnenkomst in je favoriete winkel loop je linea recta door naar de babyafdeling om in de zoetste kleertjes te snuffelen. Kortom: je eierstokken rammelen als nooit tevoren. Ook jouw vriend is toe aan een nieuwe, serieuze stap in jullie relatie. Hoe vergroot je de kansen op bevruchting en hoe zorg ervoor dat je niet gek wordt van the pressure? Met deze tips hebben jullie de fijnste baby making sex.

Standjes voor baby making sex

De kans op een natuurlijke zwangerschap hangt af van verschillende factoren. De belangrijkste blijft dat je partner in je klaarkomt. Kies een standje waarbij hij zijn goedje gemakkelijk in je kan spuiten. Bevrucht raken wordt lastiger als je bovenop zit of als jullie staand vrijen. Dit heeft simpelweg met zwaartekracht te maken.

Zorg ervoor dat zijn teelvocht niet de kans krijgt om uit je vajayjay te lopen. Blijf na de daad ook nog eventjes liggen. Normaal gesproken is het verstandig om gelijk een bezoek te brengen aan het toilet om de kans op een blaasontsteking te verkleinen. Als je zwanger wilt worden, raden we aan om minimaal tien minuten op je rug te blijven liggen. Plaats een kussen onder je achterste, zodat je bekken kantelen. Hiermee leidt je de zaadcellen naar de juiste weg.

Perfecte timing

In de periode vlak voor tot en met de dag na je ovulatie ben je het meest vruchtbaar. Het is daarom slim om je ovulatie goed bij te houden. Tegenwoordig heb je tientallen apps die je hierbij helpen. Bovendien ben je meer opgewonden wanneer je het meest vruchtbaar bent. Thank you mother nature, want dit werkt in je voordeel! Des te hitsiger, des te vochtiger. Een natte vagina maakt het vrijen niet alleen aangenamer, maar biedt ook een betere omgeving voor het zaad. Andersom werkt dit ook zo. Hoe meer opgewonden je lief is, hoe beter de kwaliteit van zijn zaad. Neem dus de tijd om elkaar goed op te warmen. Lang voorspel is dus een dikke pre!

Samen klaarkomen

Als jullie het bed induiken, probeer dit dan niet alleen te doen met het idee om zwanger te worden. Dat breekt je namelijk heel snel op en is niet bepaald fijn voor je relatie. Geniet van elkaar, maar probeer vooral te ontspannen. Hoe relaxter je bent, hoe makkelijker je klaarkomt. Normaal gesproken is dit niet het belangrijkste onderdeel van het liefdesspel. Nu jullie een kinderwens hebben, is het juist belangrijk dat jij je hoogtepunt bereikt vlak nadat hij het doet. Door de samentrekkingen van je baarmoeder worden zijn zaadcellen in de juiste richting geduwd. Klaarkomen maakt de sex niet alleen leuker, maar vergroot ook de kans op een positieve zwangerschapstest. Lees ook hoe jullie samen klaar kunnen komen.

Meer tips voor baby making sex:

Dit is het populairste moment om zwanger te worden

Sneller zwanger met dit standje

De 3 beste sexstandjes tijdens je zwangerschap

Bron: Oudersenzo / Beeld: Tumblr 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy