Primeur! LotteLust maakt de eerste lippenstift voor je vulvalippen

door Lotte

Voor elk deel van je lichaam is er tegenwoordig een beauty-product om het te verfraaien, versieren en verzorgen. Bij LotteLust zagen we een trend én een kans om de eerste lippenstift voor je vulva te maken.

Volgens ons trendonderzoek heeft de vrouw van nu behoefte aan verzorging van top tot teen. Voor de intieme zone van de vrouw was er nog geen beauty-product. Tot nu toe! “We zien een trend op het gebied van intieme verzorging en het ‘mooier’ maken van het vrouwelijke geslachtsdeel.”

Eerste lippenstift voor vulvalippen

Met de lancering van de eerste lippenstift voor de labia, LIPSSTICK genaamd, wordt op deze behoefte ingespeeld. Zo werd deze trend getest. Uit dit onderzoek onder 400 vrouwen tussen de 18 en 24 jaar bleek dat 78% procent van deze vrouwen over zou gaan tot aankoop van het product.

Verzacht, verzorgt en maakt mooi

Het product bevat dezelfde pH-waarde als de vulva en bevat verzorgende en verzachtende bestanddelen. De lippenstift is klinisch getest door dermatologen.

Naast de flatterende en de verzorgende werking geeft het ook extra plezier in de slaapkamer vanwege de aardbeiensmaak die aan de lippenstift is toegevoegd.

We zijn met verschillende retailers in gesprek en hopen dat webwinkels zoals bol.com het product op korte termijn in het assortiment zullen gaan opnemen. De adviesprijs voor de lippenstift voor de vulvalippen zal € 14,95 zijn.

To be continued…

lipstick-LotteLust

Meer over je gezondheid:

– Welk glijmiddel kies je?

– 12 must do’s om je vagina happy & healthy te houden

– 5 manieren om hangende borsten te voorkomen

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy