Valentijnsdag-ideeën voor romantische sex

door Lotte

Valentijnsdag staat bijna voor de deur. Na jullie leuke Valentijnsdag-date, kom je natuurlijk thuis vol met verlangen naar elkaar. Wij vertellen je hier hoe je er een zwijmelachtige Valentijnsdag-avond van maakt. Time for some romance!

Massage deluxe

Niet zomaar een massage, een erotische massage waarbij je hem van top tot teen helemaal in de watten legt. Begin met een massagekaars te laten branden. Dit zorgt al voor een fijne, ontspannen sfeer en een lekkere geur in huis. Masseer elk stukje van zijn lichaam, beginnend met zijn rug, benen en billen. Draai hem dan om. Nu kun je zijn voorkant ‘onder handen nemen’ terwijl hij uitzicht heeft op jouw lijf. Begin met zijn bovenlijf en werk langzaam naar beneden, zónder in de buurt te komen van zijn zaakje. Die verwen je pas als alles laatste.

Uitgebreid in bad

Als je een bad hebt, lucky you. Er gaat niets boven samen met je geliefde uitgebreid in bad gaan. Valentijnsdag is daar natuurlijk de ideale tijd voor. Pak volledig uit met een ultiem romantische sfeer. Dim de lichten, bezaai de badkamer met waxinelichtjes, doe luxe schuim en (zeep)rozenblaadjes in het bad, zet een zwoele playlist aan, een champagnefles en chocolade-aardbeien erbij en en de rest komt vanzelf wel.

valentijnsdag ideeen romantisch (1)

Dress up

Bij een romantische Valentijnsdag hoort vanzelfsprekend een mooi romantisch setje. Voor V-day kies je natuurlijk voor romantisch roze, rood of wit. Wil je écht onweerstaanbaar zijn voor hem? Draag er dan jarretels en hakken onder. Als hij dát ziet, ligt hij in no time aan je voeten.

Herleef de eerste keer

Je weet ongetwijfeld nog wel hoe jullie eerste keer met elkaar was. Probeer dit scenario na te spelen met Valentijnsdag voor een nostalgisch potje sex. Weet je nog waar het was, wat je droeg en wat jullie moves in bed waren? Of misschien was het helemaal niet in een bed? Wedden dat we de vlinders van toen weer zal voelen!

Kijk elkaar aan

Vaak vinden we oogcontact tijdens de sex wat ongemakkelijk. Maar dat is geheel onterecht! Oogcontact is essentieel voor lovedovey seks. Niet alleen vergroot het de intimiteit, mannen vinden het vaak ook mega heet als je hun aankijkt terwijl jullie het doen. Zet je even over je eigen onzekerheid heen en just do it!

romantische seks valentijnsdag

Meer Valentijnsdag-ideeën:

De drie heetste sexstandjes voor Valentijnsdag

15 Valentijnsdag kaarten voor iedereen die Valentijnsdag niet serieus neemt

Mannen vertellen: Het meest romantische wat een vrouw kan doen

Beeld: Tumblr, Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy