It’s WORLD TOY DAY! Win LELO’s Amber Rose Tiani t.w.v. € 159

door Lotte

Vleeskleurige sexspeeltjes zijn verleden tijd. Wanneer we een sexshop binnenwandelen is het net of we een snoepwinkel binnenlopen. Van luxe varianten tot speeltjes met diamantjes talloze kleurtjes. Het lijkt af en toe wel kunst! Om de sexspeeltjes van tegenwoordig ‘te eren’ geven we vandaag – op World Toy Day – een LELO’s Amber Rose Tiani weg. 

Hoewel we het ons wellicht moeilijk kunnen voorstellen bestaan sextoys al eeuwenlang. De eerste hulpmiddelen voor erotisch genot werden echter gemaakt van natuurlijke producten. Denk hierbij aan kamelenmest en leer. De rijkelui had meer geluk. Zij konden genieten van sextoys die gemaakt werden van zilver, goud en ivoor. De afgelopen 20 jaar is de sextoyindustrie, gelukkig, compleet veranderd. Anno 2018 zijn ‘luxe’ speeltjes beschikbaar voor iedere klasse.

Designer toy

De rijke geschiedenis en de acceptatie van sextoys binnen onze maatschappij inspireerden LELO om speeltjes naar een hoger niveau te brengen. Zo is de INEZ – het meest luxe sexspeeltje van 24karaats goud – een van de creaties van LELO. In 2018 deed het luxe toymerk er een schepje bovenop dankzij de samenwerking van LELO X Amber Rose. Hiermee is voor het eerst in de geschiedenis een eigen handtekening van een guest-designer toegevoegd aan een toy.

Amber Rose Tiani

Dit exclusieve speeltje – een delicate ring van roségoud – is ontworpen voor vrouwen om inwendig te dragen tijdens de sex. De sensationele vibraties zijn op afstand bestuurbaar en versterkt niet alleen jouw, maar ook zijn genot. De kleine, gladde siliconenvorm zorgt niet alleen voor een vervullend gevoel, maar ook voor voldoende flexibiliteit om zich aan ieder lichaam en iedere positie aan te passen.

Jij kan dit bijzondere speeltje winnen! Vul hieronder het formulier in om kans te maken.

  Dit vind je ook leuk

  1 reactie

  Lilian 4 november 2018 - 19:08

  combi van luxe en pleasure….wat wil je nog meer….heerlijk!

  Beantwoord

  Laat een reactie achter

  Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

  Privacy & Cookies Policy