Zo herken je de eersteklas klootzak

door Julia

De mannen met de mooie praatjes, ze laten je geloven dat ze een good guy zijn, hun hart op de juiste plek hebben, maar in werkelijkheid zijn ze een eersteklas klootzak. Hoe vaak dit wel niet gebeurt en je er net te laat achterkomt! Als in, je hebt al gevoelens voor die eikel, of je ziet al een toekomst met hem. Wij vrouwen moeten daarom de handen ineen slaan en elkaar waarschuwen voor dit soort gladde boys, dus hierbij 10 tips waarmee je een eersteklas klootzak herkent.

 

#1 All talk

Een van de signalen waar je een echte klootzak aan herkent is dat ze altijd vol praatjes zitten. In het begin zijn ze ontzettend geïnteresseerd in je, op het overdrevene na, en blijken ze heel veel met je gemeen te hebben. Wat toevallig, Orange Is The New Black is ook mijn favoriete Netflix-serie! Oké dit is misschien overduidelijk, maar je kunt een moment van zwakte hebben of door een onzekere periode gaan en hem daarom niet meteen herkennen. So, just to be sure.

 

#2 I love me

Er is een verschil tussen zelfverzekerdheid en gewoonweg arrogant zijn. Een zelfverzekerde man is heel aantrekkelijk, weet wat hij wil, neemt verantwoordelijkheid, afijn je snapt me. Een arrogante man is vol van zichzelf en dus totaal niet aantrekkelijk, hij vindt alles wat hij doet geweldig, praat daar ook voortdurend over, en hij haalt anderen naar beneden om zelf beter over te komen. Bij sommige mannen is het verschil moeilijk te zien, let vooral op hoe hij met anderen omgaat. Doet hij net zo aardig tegen de serveerster als tegen jou?

 

#3 Zip the lip

Als je met hem in bed ligt en hij maakt een opmerking waarvan je later denkt, zei hij dit nou echt? Ik heb het zelf een keer meegemaakt, en inderdaad kwam de realisatie pas achteraf. De jongen in kwestie was me op dat moment aan het vingeren en na een paar minuten zei hij: ‘Het duurt wel lang’. Later dacht ik, ik had hem uit mijn bed moeten schoppen, maar hij was jong had weinig ervaring, eigenlijk gewoon slecht in bed. Nee, geen excuses! Als mannen dit soort opmerkingen maken zijn ze een eersteklas klootzak. Hier nog een paar: ‘Dit zou echt veel makkelijk zijn als je wat langer was’, ‘Dat was de op twee na beste pijpbeurt die ik ooit heb gehad’, ‘Hmm ik denk dat ik toch echt op mannen val’.

 

#4 Ha ha, not

Mannen die hele slechte humor hebben, eigenlijk gewoon geen humor hebben dus. Vrouwonvriendelijk, racistisch, om dat soort grapjes liggen deze mannen helemaal gevouwen. Wat hij ook leuk vindt? Lijstjes als 31 typen vrouwen waarmee je als man het bed deelde, die vrouwen neerzetten als domme wichten. You’re not funny, you’re an asshole.

 

#5 Phoney

Ahh wat lief hij geeft je een compliment! Oh maar wacht eens even… Hoe langer je erbij nadenkt hoe meer het gaat lijken op een belediging. Sommige mannen zijn hier heel goed in, ze verpakken het als een compliment maar eigenlijk beledigen ze je gewoon waar je bij staat. Voorbeeld: ‘Je draagt echt graag enkellaarsjes he?’ ‘Je bent zo sexy in een zwart jurkje’ terwijl je een wit jurkje aan hebt. ‘Wauw je ziet er echt goed uit op die foto! Ik herkende je bijna niet’.

 

#6 Excuses, excuses

Hij heeft altijd wel een excuus waarom hij niet bij je blijft slapen, ‘Ik moet morgen heel vroeg op’, ‘Ik slaap niet goed met iemand naast me’, ‘Ik heb al mijn spullen thuis liggen’, maar dat betekent niet dat hij ook maar een keer de sex wil overslaan. Als een man graag bij je wil zijn, om jou, de persoon die jij bent en niet alleen om je mooie koppie en je sexy lijf, dan blijft hij slapen. Zo simpel is het. En anders is hij een, je raadt het al, klootzak.

 

#7 He doesn’t care

Hij vergeet alles wat je tegen hem zegt, van de kleinste dingen tot aan belangrijke dingen als het huwelijksfeest van je ouders of de bruiloft van een vriendin. ‘Oh shit was dat vrijdag? Ik heb geen vrij gevraagd’. Correctie, hij is het niet vergeten, het interesseert hem geen enkele moer, en dus luistert hij niet. De dingen die voor jou belangrijk zijn, zijn dat niet voor hem. Assholeeeeee!

 

#8 De entertainer

In het begin ben je gecharmeerd van zijn open houding, wat is hij spontaan en gezellig! Hij maakt het iedereen naar hun zin. Tot het moment dat je op een feestje met hem bent en hij met andere vrouwen flirt als jij even niet kijkt. Ja, die spontaniteit lijkt hij alleen te hebben als er een vrouw om hem heen dwarrelt. Noem het toeval. Wij noemen het gewoon klootzakkengedrag.

 

#9 My way or the highway

Als hij met zijn vrienden een avondje uitgaat dan hoor jij ook plannen te hebben, want als hij de volgende avond met jou wil zijn dan verwacht hij dat je beschikbaar bent. Zo niet, dan is het jouw schuld dat jullie elkaar niet zien. Ehh pardon? Mannen die dit doen zijn heel goed in situaties manipuleren, het is nooit hun schuld. Heb je hem een week niet gezien? Ja dat ligt toch echt aan jou, jij kon geen tijd vrij maken toen hij langs wilde komen. As if!

 

#10 I’m perfect

Hij kan niet tegen kritiek en dat niet alleen, hij wordt ook nog eens woedend als jij hem ergens op wijst. Want hoe haal je het in je hoofd om te denken dat hij zijn gedrag moet aanpassen?! ‘Als je je zo stoort aan hoe ik met dingen omga, dan heb je twee opties, of je accepteert het of je vertrekt. Jouw keus’ Als hij dit zegt weet je genoeg. We beweren niet dat we mannen kunnen veranderen, maar hallo! Flexibel zijn en je aanpassen dat kan iedereen. Staat hij er niet eens voor open, dan is ie gewoon een a-hole.

 

Heb jij nog meer tips hoe je een eersteklas klootzak kunt herkennen? Vertel het ons hieronder in de comments!

 

Bron: Elite Daily
Beeld: Pinterest

2 reacties

Feline 5 november 2016 - 23:31

Mijn ervaring met een eersteklas klootzak was dat ik met hem appte en dat hij niet eens af wilde spreken met anderen erbij. Mijn tip is: wordt niet verliefd voor je hem echt hebt ontmoet!

Beantwoord
Julia 7 november 2016 - 22:24

Hi Feline, bedankt voor je reactie :) Wat een lul zeg! Thanks voor de goeie tip!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy