Vaker sexen met je lover? Deze simpele truc doet wonderen

door Lotte

Wil je vriendlief vaker van bil? Dan kan hij maar beter de badkamer een grondige schoonmaakbeurt geven. Als hij toch bezig is, zet dan gelijk het vuilnis buiten terwijl jij de afwas doet en een wasje draait. Volgens nieuw onderzoek zorgt een gelijke verdeling in huishoudelijke taken bij stelletjes namelijk voor een happy sexlife.

Het huishouden blijft bij samenwonende koppels altijd een beetje een dingetje. Een van de twee loopt er altijd de kantjes vanaf. De opgeruimde van de twee loopt dan altijd weer te mopperen. En van dat gemopper komt weer irritatie. En van die irritatie komt weer ruzie. Je herkent het wel…

Schoonmaakrooster = vaker sex

Als je er met je lief niet uitkomt betreft het huishouden, schuif dan het volgende onderzoek onder zijn neus. Uit Amerikaans universitair onderzoek, gepubliceerd in de Journal of Marriage and Family, blijkt dat het gelijk verdelen van huishoudelijke taken een flinke libido booster is bij koppels. Door allebei evenveel schoonmaakklusjes te doen, in plaats van erover te ruziën, hebben de stellen meer én betere sex.

De hoofdonderzoeker legt uit: “Hedendaagse koppels die huishoudelijke klusjes eerlijk en gelijkmatig verdelen zijn de énige koppels die een toename in sexuele activiteit zien. Andere groepen – inclusief relaties waarin de vrouwen die het meeste werk in huis verrichten – zien een daling in sexuele frequentie.”

Dusss… je weet wat je toe doen staat! Een schoonmaakdag inplannen! Get clean, then get dirty.

Bron: AD.nl

 

Meer interessante sex onderzoeken:

– Mollige koppels zijn het gelukkigst

– Eens een vreemdganger, altijd een vreemdganger?

– Onderzoek bewijst wat mannen willen

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy