Allemaal aan de sperma smoothie?

door Lotte

#Fitgirls gone wild: Fitnessblogster Tracy Kiss uit de Verenigd Koninkrijk zweert bij de sperma smoothie. Je lees het goed. De 29e-jarige mixt de lovejuice met haar dagelijkse smoothie voor een gezonde boost.

Een sperma smoothie is haar geheim voor een strak lijf. Ze mengt het met superfoodzaadjes, kokosmelk en vruchten. Hoewel het een redelijk bizar tussendoortje is, lijkt is het idee van een sperma smoothie niet echt uit de lucht gegrepen. Tracy zelf is voedingsexpert en personal trainer. Hoewel het kwakje voor heel andere dingen is bedoeld, bevat het (naast zaadcellen natuurlijk) proteïnen, eiwitten, enzymen en zink. Best een gezonde combi! Het zou ook een natuurlijk anti-depressiva zijn. We schreven eerder over de gezondheidsvoordelen van sperma.

Gratis natuurproduct

Ze is een single moeder, dus je vraagt je natuurlijk af waar je de sperma vandaan haalt. Het ligt immers niet ergens in de Natuurwinkel te koop. Tracy heeft een vriend die haar elke dag van een verse portie kwak voorziet. In een potje natuurlijk.

https://www.instagram.com/p/BMDxoguhkg3/

Wetenschappelijk voordeel sperma smoothie

“Sperm is an awesome product and we should stop being so ridiculous about it. I’ve tasted my own bodily fluids. In sexual terms, some people put their tongue up someone’s bum. In relationships, you put fingers in holes, you taste things, and you don’t see it as cringeworthy. But when you take away the passion and say it’s scientific, people don’t like it.” vertelt ze in een interview.

Sperma maskertje

Ze stopt het niet alleen in haar gezonde sapjes, maar smeert het ook op haar gezicht. Met een heuse sperma facial zou je rimpeltjes, dode huidcellen en rosacea verminderen.

https://www.instagram.com/p/BLtuVMmB69G/?taken-by=tracykissdotcom

 

Ik geloof wel dat je baat kunt hebben bij de voedingsstoffen die erin een kwakje zit. Maar deze kun je ook halen uit andere natuurproducten.

Een sperma-SMOOTHIE gaat ons toch een beetje te fur. Wat vind jij?

 

Bron: TheSun / Beeld: Tumblr

 

Meer weten over sperma? Lees deze artikelen eens:

– Sperma testen via de smartphone

– Shocking orale sex weetjes

– 10 fun feiten over het lichaam van de man

 

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy