De vaginalift

door Julia

Net als de rest van je lichaam veroudert ook je vagina, het wordt slapper en daardoor minder gevoelig. Ai! Je vagina kan door je leeftijd, maar ook door gebeurtenissen als een bevalling wijder gaat aanvoelen. Wil je hier iets aan laten doen, maar gaat een operatie je te ver? Er zijn ook manieren om je vajayjay op een niet-operatieve manier te liften. LotteLust zocht het voor je uit.

 

Wat is een vaginalift?

Een vaginalift oftewel een FemiLift is een behandeling die je vagina strakker maakt. Dat gaat als volgt: een laser wordt ingebracht in je vagina, deze straalt tot zo’n o,5 mm in de huid. Hiermee wordt de natuurlijke aanmaak en contractie van collageen en elastine gestimuleerd. Het weefsel wordt hersteld en voorzien van dikkere en langere collageen strengen. Het resultaat geeft een verstrakking van de vaginawand, een verbeterde sexuele prikkeling en afname van stressincontinentie. Ook zorgt het voor een verbeterde hydratatie van de vagina.

 

Renovatie

‘Zie het als een luxe renovatie aan het huis dat je bezit, maar niet gaat verkopen’, zegt Carolyn DeLucia, eigenaresse van V-SPOT Medi-Spa in New York. Het maakt je vagina niet alleen strakker, het helpt ook tegen incontinentie, een droge vagina en het zorgt voor meer plezier tussen de lakens. ‘Onze vagina’s zijn niet te vergelijken met rubberen bandjes, ze veren niet zomaar terug’. Volgens DeLucia zorgen de zwaartekracht en een bevalling voor de grootste veranderingen daar beneden.

 

Tijdmachine

De FemiLift behandeling geeft je vagina meer elasticiteit en maakt het geheel strakker. Alsof je terug gaat in de tijd, maar dan zonder de drama die bij de pubertijd hoorde.

 

Voor wie?

Eigenlijk voor iedere vrouw die last heeft, of zich stoort, aan haar wijder wordende vagina. In de Medi-Spa in New York zijn de meeste klanten tussen de 30 en 35 jaar, maar er komen ook vrouwen van 60 jaar.

Voor de duidelijkheid, de vaginalift wordt niet gezien als een cosmetische ingreep het gaat dus niet om het uiterlijk, je vagina zal er niet anders uitzien na de behandeling.

 

Pijnloos

Het voordeel van de vaginalift is dat het geen operatieve ingreep betreft en je er dus niet van hoeft te herstellen. Je kunt het bij wijze van in je middagpauze doen. Je hoeft ook geen verdoving, want het geeft geen pijn. En de sex hoef je ook niet uit te stellen, want je bent van binnen niet ‘beschadigd’.

 

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op de website van FemiLift.

 

Bron: Redbook Magazine

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy