Dit is waarom mannen een relatie willen tijdens de feestdagen

door Julia

Ze zullen het misschien niet snel toegeven, maar mannen vinden het ook fijn om in deze tijd tegen iemand aan te kruipen, of samen de kerstboom te versieren. Dit is wat mannen zo fijn vinden aan het hebben van een relatie tijdens de feestdagen.

En mocht je nou op dit moment aan het daten zijn met een man die al bang wordt bij het woord ‘relatie’, schuif dan even dit lijstje onder zijn neus. Ziet hij meteen de pro’s van het hebben van een relatie.

#1 Plus one

In december barst het natuurlijk van de kerstborrels/kerst- of oud en nieuw-feestjes, sommigen zijn heel gezellig anderen wat minder. Met name de verplichte werkborrels, waarbij hij niet helemaal los kan gaan. Maar met jou aan zijn zijde is het nooit saai.

#2 Samen met warme choco op de bank

Als het buiten guur is door de kou, is er toch niets fijners dan samen op de bank een filmpje kijken? Juist, zo denken mannen dus ook. En dan het liefst met een beker warme choco bij de open haard.

#3 Shophulp

Cadeau-inkopen doen tijdens de feestdagen is voor iedereen behoorlijk stressvol, en al helemaal als je dat in je eentje moet doen. Daarom is je vriend zo blij dat jij er bent om hem te helpen met het uitkiezen van de juiste cadeau’s voor zijn familie/vrienden.

#4 Kerstboom versieren

Deze had je misschien niet verwacht, maar ook mannen vinden het leuk om samen de boom te versieren. Vooral als je dit jaar bent gaan samenwonen en het is jullie eerste kerstboom. Juist de meest kneuterige dingen zijn vaak het leukst.

#5 Op de schaatsen

Een perfecte date rond de kerst of oud en nieuw: met z’n tweetjes een middag schaatsen! Mannen houden hier met name van, omdat het iets actiefs is. Maar ook als je niet zo goed bent in schaatsen is dit perfect, want hij wil het je met alle liefde leren.

#6 Samen een dag vrij doorbrengen

Tijdens de feestdagen heb je vaak een extra dag vrij en hoe heerlijk is het om die met z’n tweetjes door te brengen. Hij ziet het al helemaal voor zich: lekker de hele dag in bed liggen, nieuwe sexstandjes uitproberen of Netflix aan en samen series kijken.

#7 Knuffelen

In een eerder artikel vertelden we al dat mannen gek zijn op knuffelen, maar helemaal in de winter. Wanneer je door het koude weer de warmte bij elkaar opzoekt en dicht tegen elkaar aankruipt. Die intimiteit hebben de meeste mannen alleen met hun vriendin, vrouwen zijn over het algemeen veel knuffeliger, en dus hebben ze er veel behoefte aan.

#8 Leren van nieuwe tradities

Of het nou gaat om het culturele tradities of familietradities, hij vindt het ontzettend interessant om te zien hoe het er bij jouw familie aan toe gaat. Hoe zij de feestdagen vieren en andersom geldt dat natuurlijk ook voor jou. Hij laat jou ook graag kennismaken met zijn familie en tradities.

 

Beeld: Pinterest

Meer over mannen:

Getest: vinden mannen je knapper als je rood draagt?

Mannen vertellen: het meest romantische wat een vrouw kan doen

15 quotes die mannen graag horen in bed

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy