Tips van een Tinder-fotograaf

door Julia

Ben je helemaal into online daten en kun je wel wat pointers gebruiken van een professional? Maak dan kennis met de Tinder-fotograaf.

 

Charlie Grosso is een professionele fotografe, afkomstig uit New York, die zich specialiseert in het maken van foto’s voor datingprofielen. Ze wordt ook wel de Tinder-fotograaf genoemd. Steeds meer mensen ontmoeten elkaar online en de een eerste indruk maak je dan via je foto’s. Wist je dat je maar 30 seconden hebt om die eerste indruk te maken?

Huur een pro in

Je kunt natuurlijk lukraak een aantal leuke plaatjes van jezelf op je datingprofiel plaatsen, maar of je dan die ene leuke date scoort is nog maar de vraag. Wil je echt succes boeken met je foto’s? Dan kun je Charlie, die met haar werk al velen heeft geholpen bij het regelen van een geslaagde date,  inhuren voor een professionele fotoshoot. Enige minpuntje is wel dat deze fotograaf alleen in New York werkt en er hangt een flink prijskaartje aan… 650 dollar.

Maar niet getreurd, in deze video geeft Tinder-fotograaf Charlie je alvast een aantal goeie tips voor het maken van een effectief datingprofiel. Een van de tips: zorg dat er een foto van jou tussen zit waar je lachend op staat. Uit onderzoek blijkt namelijk dat een glimlach (niet alleen op foto’s, maar ook met direct contact) een ontzettende turn on is. Zestig procent vindt een glimlach van een vreemde enorm aantrekkelijk.

Eerste date

En als je die eerste date dan hebt gescoord via je succesvolle datingprofiel, wat wordt dan gezien als het perfecte afspraakje? Deze vraag stelde datingwebsite Parship aan 1300 Nederlandse singles. Sex op de eerste date is sowieso een no-go, wat ze dan wel het liefste doen tijdens de eerste ontmoeting? Dat lees je hier.

Meer over daten:

De leukste dates voor Valentijnsdag

5 tips om de leukste mannen aan te trekken met jouw datingprofiel

Breadcrumbing is de nieuwste datingtactiek en het is vreselijk

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy