Zo komt hij heftiger klaar

door Lotte

Het internet staat bol met tips om het vrouwelijk genot te vergroten. Logisch, want onze sexuele anatomie is iets minder rechttoe rechtaan dan die van mannen. Maar mannen verdienen ook zeker een special treatment. Hallo, emancipatie! Dus stap uit je comfortzone en volg onze tips op om hem een onvergetelijk orgasme te laten beleven.

Wil je echt indruk maken op een man met je slaapkamerprestaties? Dan moet je out of the box denken en af en toe wat nieuws uitproberen. Misschien wel iets wat hij nog nooit heeft ervaren. Hij zal je eeuwig dankbaar zijn.

Edging

Deze techniek voor een heftiger orgasme wordt vaak geadviseerd aan vrouwen, maar kan net zo goed bij mannen gebruikt worden. Veel mannen zelf kennen deze trick ook niet. Het werkt zo: je vrijt totdat hij bijna klaarkomt, net voor zijn hoogtepunt neem je een korte pauze. Wanneer zijn opwinding is gedaald, ga je weer door totdat hij bijna klaarkomt. Dit kun je 3 à 5 keer herhalen. Edging kun je toepassen bij sex-sex, handwerk en orale sex.

Ballplay

Mannen vinden het natuurlijk al hemels als je met je mond of handen aan zijn lid zit. Máár jij maakt hem pas helemaal gek van verlangen als je terwijl je aftrekt of pijpt, zijn ballen ook verwend. Zijn klokkenspel is namelijk hartstikke gevoelig en door ze zachtjes te kneden en masseren breng je hem nóg heftiger over dat randje.

Op Amayzine.nl gaven we 3 tips voor ballplay.

Perineum massage

We schreven al eerder over de perineum: het plekje tussen zijn ballen en anus. Hier komen zenuwen samen, wat het een echte pleasure spot maakt. Druk en masseer de perineum licht terwijl je hem oraal bevredigt of een handjob geeft om hem een heftiger orgasme te geven. Lees hier een uitgebreide handleiding.

Prostaatmassage

Misschien wist je al dat-ie eraan zat te komen: de prostaatmassage. Anale stimulatie is voor de meeste mannen nog onbekend terrein, maar veel sexgoeroe’s zweren bij deze tip. Hij zou sterretjes zien zoals nooit tevoren. Dus het is zeker het proberen waard!

Hoe werkt dat nou precies? Bij een prostaatmassage ga je – logisch – de prostaat masseren. Dat doe je door je vinger langzaam in zijn anus te steken, tot ongeveer 5 centimeter. Daar voel je een bobbeltje ter grootte van een walnoot. Als je deze zachtjes in rondjes masseert met je vinger terwijl je vrijt, pijpt of aftrekt kun je hem een orgasme geven die hij nooit zal vergeten.

Vind je het niet zo fijn om je vinger te gebruiken? Er zijn ook allerlei speeltjes voor mannen voor anale stimulatie die je erbij kunt gebruiken.

zo komt hij heftiger klaar

Meer over klaarkomen:

7 spannende voorspel ideeën om hem gek te maken

Perineum: een must-do move om zijn orgasme heftiger te maken

Zijn orgasme uitstellen? 7 easy tips

1 reactie

Joost 17 juni 2017 - 16:47

Wat een hoop taalfouten…

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy