Speeltje van de maand: Cocktail koppeltoy

door Yentl

Het is alweer maart! Dat betekent tijd voor een nieuw speeltje van de maand. Ook deze maand is het weer een lust en niet alleen voor het oog! Wij hebben de geweldige Rocks-Off Cocktail koppelvibrator aan den lijve ondervonden.

Waarom de Rocks-Off Cocktail Koppelvibrator?

Een cocktail, what’s not to love?! Deze koppelvibrator is ontworpen om samen van de heerlijke stimulatie te genieten. De flexibele plug wordt anaal bij de vrouw ingebracht terwijl het platte gedeelte bij de vagina naar binnen wordt gebracht. Door de krachtige motoren ervaart de man tijdens de seks sterke vibraties. Het speeltje is voorzien van maar liefst tien verschillende vibratiestanden en is te bedienen met een draadloze afstandsbediening. Geen onhandig gestuntel dus tussendoor! De vibrator en de afstandsbediening zijn beide op te laden met de meegeleverde USB-kabel. Nog een fijn weetje: het speeltje is geheel waterdicht en kan dus gerust mee onder de douche of in bad!

rocks off cocktail

De Rocks-Off Cocktail Koppelvibrator op een rijtje:

  • Luxe koppelvibrator
  • Met draadloze afstandsbediening
  • 2 motoren
  • 10 Vibratiestanden en patronen
  • Voor anale, vagina en penis stimulatie
  • Lichaamsveilig siliconen
  • Geheel waterproof
  • Oplaadbaar met USB-kabel

Prijskaartje: € 87,99 bij Easytoys

cocktail rocks off

Onze mening over de Rocks-Off Cocktail Koppelvibrator

Eerste indruk

“In eerste instantie dacht ik bij het horen van de naam dat dit voornamelijk een speeltje voor mijn vriend was. (Bedoel, COCKtail… waar het hart van vol is hé.) Maar toen ik de verpakking bekeek was ik aangenaam verrast! En een klein beetje geschrokken want hij ziet er best imposant uit. Toen ik het speeltje uit de verpakking haalde kwam het enthousiasme weer terug. Het is niet zo’n joekel als ik dacht, hij voelt zacht aan en is onwijs beweeglijk! Naast de draadloze afstandsbediening zit er ook een korte en duidelijke uitleg bij.”

Standen en trillingen

“Het speeltje heeft 10 verschillende standen, tien! Van steeds harder trillen tot aan verschillende ritmes. Ook is het mogelijk om de plug enkel te laten trillen, het gedeelte wat de vagina in gaat apart te laten trillen of juist beide tegelijk. Echt voor ieder wat wils.”

Must have?

“Ik geef dit speeltje een harde (no pun intended)……….. 9! Het is even puzzelen om ‘m goed in te krijgen, maar als ie eenmaal zit blijft hij ook goed zitten! Tip: Op het speeltje zelf zit ook een aan en uit knop, doe het speeltje aan voordat je ‘m inbrengt. Dat scheelt je wat gepriegel (heb ik van een vriend.) De trillingen waren voor mijn vriend ook erg goed te voelen en we hebben hier dan ook beide van genoten. Sterker nog, mijn handsfree (ja, echt!) orgasme was zo intens dat mijn lichaam het speeltje eruit werkte terwijl ik klaarkwam. Zeker een aanrader dus! Het speeltje is ook erg fijn om te gebruiken tijdens orale seks.”

Beeld: Eigen fotografie/EasyToys

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy