Sexy Adventsverhaal #18: Harde tik

door Saskia

Deze maand brengen wij jullie het Sexy Adventsverhaal! Een sexy verhaal zoals jullie van ons gewend zijn, alleen dan extra lang en verspreid over de 24 adventsdagen. Lees elke dag verder tot aan de climax op dag voor kerst!

…Hij likt me nog natter dan ik al was, voordat hij me in een soepele beweging op mijn buik draait. Een harde tik op mijn billen doet me op scherp staan. En nog één volgt. “Jezus wat ben je toch geil,” zegt hij voordat hij me nog een klap geeft. Hij pakt mijn billen vast en trekt ze uit elkaar. Met zijn duimen glijdt hij ertussen en begint te masseren. Van genot begin ik te kronkelen tussen zijn benen. Ik draai mezelf om en laat me zakken tot ik met mijn mond bij zijn lul kan. Ik begin hem te likken, zuigen, neem hem zo diep mogelijk in me terwijl hij met zijn handen door mijn haar gaat.

Dan sla ik mijn ogen op, kijk hem aan en zeg: “Neem me zoals je wil.”

Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. “Ik wil je eerst keihard zien komen.” Antwoordt hij. “En dan wil ik je helemaal onder spuiten.”

Hij duwt me terug in het bed en glijd met zijn hand tussen mijn benen terwijl hij mij aan blijft kijken. Met zijn vinger glijdt hij via mijn clit naar binnen, weer terug over mijn clit, weer naar binnen, totdat hij zich met mijn zeiknatte vinger volledig op mijn clit concentreert…

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy