Sexy verhaal: Spaanse tuinman

door Yentl

Nat trek ik mezelf omhoog uit het zwembad. De druppels lopen van mijn lijf en de zon voelt nat op mijn met kippenvel bedekte huid. Het is vakantie, bloedheet en de Spaanse villa waar ik verblijf heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke zomer. Inclusief tuinman, die al zo’n halfuur erg druk bezig is met doen alsof hij druk bezig is.

Hij staart, al de hele tijd. Het maakt me niets uit. Sterker nog, ik vind het best opwindend. Het bevalt me wel om bekeken te worden.

Nog een laatste keer loop ik over de rand van het zwembad en duik het warm water in. Mijn kont duw ik expres nog in de richting van de tuinman. Omdat de lieve schat al zolang zijn aandacht bij me houdt. Langer dan ik hem de afgelopen week zijn aandacht ergens bij heb zien houden. Ik voel me bijna vereerd. Bijna.

Het is tijd om te douchen en wat leuks aan te trekken voor de avond begint. Ik werp de tuinman nog een laatste ondeugende blik toe en verdwijn dan druppelend het huis in.

Achter mij blijft een spoor van natte voetstappen achter en onderweg naar de badkamer laat ik mijn bikini van me af vallen. Ik voel me sexy. Eigenlijk best een tikkeltje opgewonden. Die priemende blik heeft een heftige werking op me.

In de badkamer aangekomen zet ik de douche aan en was het zwembadwater van me af. Door het raampje, dat zich net boven ooghoogte bevindt, kan ik zien hoe de tuinman zijn werkzaamheden weer heeft opgepakt.

Hij is niet vreselijk knap, ook niet woest aantrekkelijk, maar iets in mij heeft duidelijk een zwak voor dit cliché. En eerlijk een beetje cliché is oké, toch?!
Mijn ogen blijven op hem gericht en ik vraag me af of hij het geluid van de douche opmerkt.

Het raam staat open en wanneer ik de fles met douchegel extra hard op de rand van het vensterbankje zet kijkt hij me plotseling strak aan. Een scheut vol spanning knalt door mijn lijf. Mijn verleiding skills worden op de proef gesteld. Ik kan nu lafjes afhaken of doorzetten. Ik besluit voor het laatste te kiezen. De spanning van doorzetten.

Met mijn blik op hem gericht begin ik me verleidelijk in te soppen. Langzaam glijden mijn handen over mijn borsten en verdeel ik het sop rond mijn tepels. Hij kan dit niet zien, maar ik weet zeker dat mijn bewegingen duidelijk genoeg zijn.

Beetje bij beetje komt hij dichter in de buurt. Uiteraard onder het mom van de begroeiing dat zich in en om het raam bevindt. Mijn hartslag neemt bij iedere stap een ander ritme aan. De spanning is om te snijden. Deze kant van mij bevalt me wel. De geiligheid neemt het over en ik laat, nog steeds volledig uit het zicht, een paar vingers tussen mijn warme schaamlippen glijden. Glibberig en opwindend.

Hij lacht. Alsof hij wil laten weten dat het goed is wat ik doe. Dat het de werking heeft die ik hoop en dat het hem opwindt. Dan hoor ik een bekende mannenstem. Het is Tom, fuck! Ik dacht dat hij nog niet terug zou zijn van zijn duik trip. Ik voel mij betrapt en schaam me. In een split second vraag ik me af hoe duidelijk deze situatie is voor een buitenstaander.

Zijn toon is streng, niet geamuseerd. Hij weet het. Het kan niet anders. De tuinman mompelt iets terug, iets dat ik ook amper kan verstaan. Dan hoor ik Tom luid en duidelijk vragen of het hem bevalt waar hij naar stond te gluren. Stilte. Mijn ademhaling is het enige dat ik nog hoor.

You should keep looking.’

Verward kijk ik om me heen, maar ik durf het niet aan om naar buiten te kijken. Wat deze situatie alleen maar zou verergeren is als Tom doorheeft dat ik degene was die deze situatie heeft uitgelokt. Dat ik net zoveel aandeel heb in dit tafereel als de tuinman heeft, als het zelfs niet meer is. Enkele seconden later komt Tom de badkamer in en kijkt me streng aan voordat hij zich begint uit te kleden.

‘Wat doe je?’ Vraag ik verbaasd.
‘De tuinman stond naar je te kijken.’
‘Oh. En?’ Vraag ik als de onschuld zelf.
‘En? En we kunnen hem maar beter iets geven om naar te kijken.’
Holy shit. Bedoelt hij?
‘Zoals wat?’
‘Ik wil je, Nadia.’

Nog voor zijn woorden tot me doordringen is hij bij me onder de douche komen staan. Hij drukt me stevig tegen de koude natte tegels en laat zijn stijve gewillig omhoog vieren. Zijn woorden en moves zetten dat kutje dat hij graag wil in vuur en vlam.

Na een hevige zoen durf ik het aan om naar buiten te kijken. Recht in de ogen van de tuinman. De man die ik heb uitgedaagd om vervolgens te laten hangen.

Tom laat zijn natte eikel tussen mijn schaamlippen glijden en terwijl ik in de ogen van de tuinman kijk drukt hij zich bij me naar binnen. Ik kreun. Een mengeling van geilheid en ongemak, maar vooral dat eerste. Over dat tweede lijk ik snel heen te zijn.

Bekeken worden kan dus voor nog meer spanning zorgen dan ik had gedacht. Ik heb het warm, maar op mijn huid schittert kippenvel. Tom heeft me inmiddels opgetild en dreunt ritmisch op me in. Ik heb mezelf niet meer in bedwang en begin ongeremd te kreunen. Ik zou mijn ogen graag van de tuinman afwenden, al is het enkel uit fatsoen, maar het lukt me niet.

‘Kijkt-ie?’ Vraagt Tom hijgend in mijn oor.
‘Ja. O. Ja.’ Kreun ik op mijn beurt.

Die namiddag, onder het toeziend oog van een Spaanse tuinman, hebben wij de geilste seks van de hele vakantie.

Beeld: Pexels.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy