Deze standjes vergroten de kans op een gebroken penis!

door Amelia

Een krak en geschreeuw: twee tekenen tijdens de sex die aangeven dat het goed mis is, hij heeft een gebroken penis. Het klinkt misschien grappig, maar dit scenario kan ook jullie écht overkomen. Dit wil je uiteraard voorkomen, dit houdt wel in dat jullie met sommige standjes toch wat voorzichtiger moeten zijn.

Nee, mannen hebben géén bot in hun penis. Toch kan hij een gebroken penis krijgen als hij stijf is. In een opgewonden staat stroomt het bloed namelijk naar het weefsel in de penis: hierdoor wordt ‘ie stijf en hard. Forceer je ‘m te buigen in deze staat? Dan kan het omringende weefsel, dat de druk vasthoudt, scheuren. Ai, geen pretje dus! Na het krakgeluid is het resultaat veel pijn en daarnaast ernstige kneuzingen. Het kan in sommige gevallen zelfs leiden tot schade aan zijn plasbuis.. Als dit je lover overkomt, twijfel dan niet om samen een bezoekje aan de dokter te brengen.

Een onderzoek uit Brazilië wijst uit dat er tijdens bepaalde sexstandjes méér kans is op een penisfractuur. Niet al te veel zorgen alsjeblieft, want van de drie miljoen mensen kregen ‘maar’ 44 patiënten hiermee te maken.

Verhoogd riciso gebroken penis

Wees extra voorzichtig als jij je bovenop je lover bevindt! Het aantal penis fracturen stijgt namelijk aanzienlijk tijdens het cowgirlstandje (50% van de gevallen). Ook doggystyle kan onverwachte effecten hebben, 28.6% van de mannen kreeg een penisfractuur tijdens dit avontuur.. En ja hoor, ook met je vent bovenop kan het mis gaan. Tijdens de steekproef overkwam het 21.4% van de heren. De gemiddelde leeftijd van de slachtoffers was 34,5 jaar.

Gevolgen gebroken penis

Hoe verschrikkelijk het ook klinkt, de langdurige schade viel over het algemeen mee. Twee van de patiënten kregen te maken met langdurige erectiestoornissen en vier mannen hadden een lichte kromming in de penis.

Bron: Iflscience / Beeld: Pexels

Meer artikelen over de penis:

– Penis feiten waar je mond van open valt

– Onderzoek: voorkeur penislengte hangt af van relatie

– Gemiddelde penislengte Nederlanders is niet slecht

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy