Hoe maak je hem verliefd op jou? Pillowtalk met Diesna #2

door Lotte

Je hebt een oogje op iemand. Hoe zorg je er nu voor dat hij ook helemaal hoteldebotel op jou wordt? Vlogger Diesna Loomans deelt haar ervaringen en tips!

Wees de beste versie van jezelf

Wees open, gezellig, lief, grappig. Vermijd negatieve opmerkingen of gezeur. Mannen zijn daar allergisch voor. Zorg dat jij opvalt door extra vrolijk te zijn en hem energie te geven met je bubbly persoonlijkheid.

Bouw het langzaam op

We leven niet in een sprookjeswereld. De meeste mannen hebben wat tijd nodig om hun gevoelens op een rijtje te krijgen. Zet hem dus niet onder druk. Geef hem de kans om jou te leren kennen, maar doe dat wel met geduld.

Rustig aan met berichtjes

Neem het initiatief en zoek contact met hem via Facebook of Whatsapp. Maar blijf wel kalm. Zorg dat jullie contact continu van beide kanten blijft komen. Uit enthousiasme kan je iets te wanhopig overkomen als je vijf zinnen terugstuurt nadat hij een berichtje typt. Zo laat je hem merken dat je onafhankelijk bent en niet alles om hem draait.

Zoek raakvlakken

Gemeenschappelijke interesses hebben is belangrijk! Ken jij bijvoorbeeld zijn favoriete merk of gaan jullie allebei altijd naar hetzelfde festival? Dan heb je gelijk een klik met elkaar. Natuurlijk ben je geen kopie van elkaar. Verschillen moeten er zijn. Je kunt ook een trucje toepassen door zijn interesses te koppelen aan een interesse die jij hebt. Bijvoorbeeld als je allebei een creatieve hobby hebt.

Wees lief voor zijn familie en vrienden

Mannen vinden de mening van hun familie en vrienden over zijn nieuwe meisje heel belangrijk. Een goede vriend zal gelijk zeggen of hij jullie twee ziet als een goede match. Zorg dus dat je je beste beentje voorzet als je bij zijn familie of vrienden bent. Toon interesse en neem initiatief, zodat zij ook een beetje ‘verliefd’ op je worden.

 

Voor meer tips: bekijk de gehele video van Diesna!

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy