Jammer, joh: deze sterrenbeelden zijn de slechtste match

door Rosanne

Astrologie, je gelooft erin of niet. Maar geef toe, het blijft leuk om te lezen. Op basis van iemands sterrenbeeld kun je veel zeggen over iemand. Zo kun je ook checken of jouw (toekomstige) lover en jij goed bij elkaar passen. Of juist totaal niet. Ik vertel jou welk sterrenbeeld je beter kunt vermijden.

Iemands sterrenbeeld geeft een beeld van iemands kenmerken. Elk sterrenbeeld heeft zijn sterke en zwakke punten, maar ook eigenschappen, voorkeuren en valkuilen in het leven. Om een goed beeld te krijgen, eerst wat insides over elk sterrenbeeld.

Ram (21 maart – 20 april)

Altijd in voor iets nieuws, actief, spontaan, ondernemend en chaotisch

Stier (21 april – 20 mei)

Geduldig, doorzetter, vriendelijk, betrouwbaar en rustig

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Communicatief, hoogsensitief, zenuwachtig, nieuwsgierig en leergierig

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Warm, gevoelig, huiselijk, kwetsbaar en verantwoordelijk

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Goede leider, vrolijk, houdt van luxe, vriendelijk en nobel

Maagd (23 augustus – 22 september)

Kritisch, oog voor detail, bescheiden, netjes en liefdevol

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Diplomatisch, verstandig, rechtvaardig, twijfelachtig en dure smaak

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Passievol, gesloten, intens, intelligent en mysterieus

Boogschutter (22 november – 21 december)

Levendig, duidelijke mening, overtuigend en avontuurlijk

Steenbok (22 december – 20 januari)

Rationeel, realistisch, geordend, doelgericht en toekomstgericht

Waterman (21 januari – 19 februari)

Hecht waarde aan vrijheid, koppig, nieuwsgierig, onbevooroordeeld en voorstander van gelijkheid

Vissen (20 februari – 20 maart)

Emotioneel, empathisch, goede luisteraars, beïnvloedbaar en dromerig

sterrenbeelden

Geen goede match

Met de basiskennis op zak, weet je welke sterrenbeelden je beter kunt vermijden.

Ram & Kreeft:

Kreeften zijn gevoelig, huiselijk en verantwoordelijk terwijl Rammen juist spontaan ondernemend en chaotisch zijn. Kreeften gaan vaker voor een wat rustiger leven terwijl Rammen juist de wereld willen ontdekken. Niet de beste match dus.

Stier & Boogschutter:

Een Stier is een rustig persoon, terwijl een Boogschutter juist heel erg levendig en avontuurlijk is. Op het eerste gezicht klinkt dat goed. Zo kunnen ze elkaar helpen, maar uiteindelijk botst het en wil een Stier gewoon een rustig en betrouwbaar leven leiden.

Tweelingen & Schorpioen:

Schorpioenen zijn intens en hebben hoge verwachtingen van relaties. Tweelingen zijn meer afwachtend en zullen daardoor snel ondergesneeuwd worden. Ze verschillen op veel vlakken van mening, waardoor er vaak ruzies kunnen ontstaan.

sterrenbeelden

Kreeft & Boogschutter:

Boogschutters hebben een sterke mening en zijn fel in tegenstelling tot Kreeften die warm, gevoelig en kwetsbaar zijn. Hierdoor kan een Boogschutter over een Kreeft heen lopen.

Leeuw & Vissen:

Een relatie tussen een Vis en een Leeuw zal uiteindelijk niet goed aflopen. Het sterrenbeeld Vissen is dromerig en emotioneel terwijl een Leeuw heel erg positief in het leven staan. Vissen kunnen namelijk heel erg moody zijn wat het leven van een Leeuw negatief beïnvloedt en dus uiteindelijk niet werkt.

Maagd & Weegschaal:

De Weegschaal is twijfelachtig van karakter en kan zich daarom niet snel binden. Een Maagd heeft daar geen probleem mee en wil zich juist wel binden. Ook is de Maagd rustig, bescheiden en kritisch terwijl een Weegschaal dat juist totaal niet is. Daarnaast zijn Maagden vooruitstrevend en willen zichzelf altijd verbeteren, terwijl Weegschalen wel zien hoe het leven loop. Echt geen goede match dus.

sterrenbeelden
Virgo = Maagd

Schorpioen & Vissen:

Een Schorpioen is erg gepassioneerd en kan dus fel en intens reageren. Vissen zijn emotioneel en empathisch, waardoor zij snel gekwetst kunnen zijn.

Boogschutter & Steenbok:

Een Steenbok is namelijk realistisch en rationeel terwijl Boogschutters houden van avontuur en spontane acties. Steenbokken zijn erg toekomstgericht terwijl een Boogschutter juist levendig is en meer van dag tot dag leeft.

Steenbok & Ram:

De Steenbok houdt van standvastigheid en is niet erg fan van veranderingen. De Ram is daarentegen altijd in voor een nieuw avontuur. Daarnaast is een Ram erg chaotisch, terwijl Steenbokken alles altijd geordend houden. Dat zorgt voor botsing.

Waterman & Vissen:

Het sterrenbeeld Waterman is een koppig persoon terwijl een Vissen juist heel erg empathisch en emotioneel. Een Waterman kan soms een beetje lomp overkomen en hij hecht veel waarde aan vrijheid. Een Vissen is gevoelig waardoor dit kan botsen.

Vissen & Tweelingen:

Beiden hoogsensitief waardoor het soms te veel kan worden. Daarnaast is de Vissen gesteld op haar rust in tegenstelling tot de Tweeling. Die zijn nieuwsgierig en gaan graag op pad.

sterrenbeelden
Gemini = Tweelingen

Ondanks dat het sterrenbeeld van iemand veel over diegene zegt, zijn er natuurlijk nog veel meer andere factoren die meespelen. Relaties zijn leuk, maar kosten ook werk en moeite. Vinden jullie elkaar echt leuk, ook al matchen bepaalde eigenschappen niet? Dan zorgen jullie er wel voor dat het werkt.

Meer over sterrenbeelden:

Deze sterrenbeelden hebben samen mind blowing seks

Dit speeltje past het beste bij jouw sterrenbeeld

Deze sterrenbeelden zijn het meest kinky

Beeld: Rawpixel

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy