Met deze tips maak jij van een handjob een feestje!

door Yentl

Een handjob geven, aftrekken, het is een kunst. Zeker omdat er altijd iemand in de kamer is die het net even beter kan; hij zelf. Maar laten we ons niet ontmoedigen. Het kan een machtig gevoel geven om zijn lovestick in handen te hebben en te bepalen welke kant het opgaat. Get ready to beat him at his own game!

handjob

Glijmiddel

Droge wijn is lekker, droog weer is mooi meegenomen, maar wanneer het op aftrekken aankomt is droog niet wat je wil. Gebruik daarom een glijmiddel om ervoor te zorgen dat het soepeltjes verloopt (no pun intended). Voor jezelf prettiger, maar ook voor hem fijner om geen schuur gevoel te ervaren. Voor extra speelsheid kan je kiezen voor een glijmiddel met een tintelend effect, of verwarmend. Dit geeft de handjob al een extra tintje. Wil je gek doen en denk je meer in de richting à la porna? Tuf dan een flinke klodder kwijl over zijn stijve, wedden dat je daar sowieso punten mee scoort?!

handjob

Je handgreep

Stevigheid is lekker, maar let erop dat je hem niet fijn knijpt. Maak een V-vorm met je duim en wijsvinger en beweeg voorzichtig op en neer. Een piemel die alle kanten op floept omdat je te heftig van start gaat is niet de sexy start die je in gedachte heb. Gebruik twee handen voor de afwisseling.

Opbouw

Ga niet direct als een wilde sjorren. Zelf vind je het waarschijnlijk ook prettiger wanneer je eerst opgewarmd wordt. En let’s face it; er is niets mis met een beetje verlangen. Begin de handjob dus rustig en bouw de spanning, en je bewegingen, langzaam op.

handjob

Stimuleer gevoelige plekken

Richt tijdens een handjob niet al je focus op zijn stijve, maar besteed ook aandacht aan zijn gevoelige plekken. Zoals zijn ballen, deze rakkers zijn hartstikke gevoelig. Doe hier dus vooral je voordeel mee. Zo kan je ervoor kiezen om deze met je vrije hand te masseren of te strelen. Je kan zacht knijpen, een beetje speels trekken of wanneer je ervoor in de mood bent likken en voorzichtig zuigen. Die laatste twee krijgt hij zelf sowieso niet voor elkaar. 1-0 Ha! Net onder zijn topje bevindt zich ook een gevoelige plek. Net als aan het begin van zijn penis. De meest gevoelige plek is zijn eikel. So focus on the top!

Technieken

Bij een handjob komt meer kijken dan een beetje op en neer bewegen. Neem bijvoorbeeld de ‘citruspers’ techniek. Dit is, zoals je misschien al denkt, precies wat je doet. Je beweegt alsof je een citrus aan het persen bent. Je maakt met je hand een draaiende beweging over de eikel. Een variatie hierop is de ‘mandenvlechters’ techniek. Als het ware doe je hetzelfde maar dan met twee handen. Je laat je handen telkens na elkaar een draai maken langs zijn schacht naar beneden en ook eens in tegengestelde richting. Lang leve de afwisseling!

Haal je speeltjes tevoorschijn

Ook voor wat extra hulp bij aftrekken zijn er genoeg speeltjes op de markt te vinden. Experimenteer en speel hier samen mee tijdens. Tijd voor nog meer opwinding? Dan kan je natuurlijk altijd kiezen voor een spannend rollenspel. Zo kan een handjob een prima onderdeel zijn van een doktersonderzoek.

handjob

Let op zijn ademhaling

Vergeet niet dat jij de touwtjes in handen hebt! Jij bent de persoon die bepaalt of en wanneer hij mag klaarkomen. Naast dat je vraagt of iets lekker is en dit kan merken aan zijn ademhaling en aanmoedigingen, is het ook handig om te letten op aanspannende spieren. Is het bijna zover? Mag jij bepalen of je gas terug neemt of juist een tandje bij zet.

Vergeet niet dat verschillende mannen van verschillende dingen houden, maar tussen bovenstaande tips zit gegarandeerd een winnaar voor jouw lover. Handen uit de mouwen dus!

Meer tips:

10 sekstips voor vuurwerk tussen de lakens

Pijpen: Met deze tips blaas jij hem helemaal omver

5 tips voor safe seks op vakantie

Beeld: Pexels.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy