Zonder gêne een grote boodschap doen bij je date/scharrel

door Lotte

Lord knows dat je (waarschijnlijk) al genoeg dirty dingen bij en met elkaar hebt gedaan, maar een potje kakken op zijn toilet… Dát is pas next-level. Eerder schreef ik dat vrouwen pas na ongeveer vier maanden een scheetje durven te laten bij een nieuwe lover. Wees liever lief voor je darmen! Ik leg je uit hoe je zonder gehannes een number two doet bij je lover thuis. 

 

Timing

Doe het op een moment als hij met iets anders bezig is. Zo merkt hij het minder als jij langer dan tien minuten op de wc zit. Blijf sowieso niet langer dan tien minuten op de pot hangen.

 

Courtesy flush

Je kent mannen: ze hebben vaak geen luchtverfrisser in huis. Dan is een courtesy flush een oplossing. Spoel gelijk door als je bruine pistoletje net een touch down heeft gemaakt. Zo blijft de stank minder hangen. Let van tevoren op of het water reservoir al is volgelopen? Een kwartier wachten en drie keer moeten spoelen verraadt al gelijk wat je aan het doen bent.

 

Poop hammock

Fuck, hij heeft geen wc-borstel… Wat doe je dan om je ‘remsporen’ uit te wissen? Altijd een ‘poep hangmat’ maken. Leg stroken wc-papier in de pot. Niet te veel, anders kan de wc verstopt raken en dan heb je helemaal een probleem.

 

V.I.Poo

Je kent het vast uit de reclame met geinige woordgrappen. V.I.Poo is een vloeistof die je sprayt in het water van de toiletpot voordat je je lading lost. Het vormt een laagje die het “bedwelmende parfum van je duivelse drek” vangt in de pot. Dus snel shoppen!

 

 

Doe geen koffie’tje

Ook al heeft hij een gouden Nespresso apparaat, beter neem je geen koffie als je wil voorkomen dat je een grote boodschap moet doen. De cafeïne in de koffie zorgt ervoor dat je sneller naar de wc moet.

 

Meer over dating:

– 12 tekenen dat je scharrel verliefd op je is

– Zo overleef je eerste date-leed

– Do’s en don’ts voor een datingprofiel

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy