Het minst populaire date-eten is…

door Julia

Heb je binnenkort een date op de planning staan en hebben jullie afgesproken in een restaurant? De vraag is dan natuurlijk welk gerecht je moet bestellen. Dit is het minst populaire date-eten volgens singles.

 

Sommige mensen vermijden een etentje voor een eerste date, terwijl anderen het juist leuk vinden om een hapje te gaan eten met hun potentiële nieuwe liefde.

 

Minst geliefd

En als het dan zover is dat ze met hun date in het restaurant zitten, dan kiezen ze als date-eten het liefst iets simpels. Uit onderzoek van Deliveroo en app Wuntu, blijkt dat een kwart van de Britse singles niet zijn of haar favoriete gerecht durft te kiezen op een eerste date. Een goed stuk vlees en luxe vis scoren niet hoog op het lijstje van date-eten. Dit is de top vijf van foods die je beter niet kunt kiezen als je met je date uit eten gaat:

 

  1. Spaghetti
  2. Ribs (rundvlees)
  3. Spaghetti Carbonara (met witte saus)
  4. Kreeft
  5. Langoustines (Noorse kreeft)

 

Nu is spaghetti natuurlijk ook geen logische keuze voor een eerste afspraakje, er is niemand die dat netjes kan eten ja behalve als je in een Disney-film figureert dan. En dat kreeft niet geliefd is begrijpen we ook heel goed, dat eet toch lastig zo met die scharen.

 

Groenvoer

Wat de singles dan wel graag bestellen in het bijzijn van hun date? Salade, tofu, worstjes en puree, tja die laatste twee zijn enigzins te verklaren. Het onderzoek is namelijk in Engeland uitgevoerd. En nu staan die Engelsen natuurlijk niet echt bekend om hun voortreffelijke smaak.

 

Wat zou jij bestellen op een eerste date? Zou je juist voor de spaghetti gaan of het toch veilig houden met een bordje sla? Laat het me weten in de comments!

Bron: Grazia.UK
Beeld: Pinterest

Meer over daten lees je hier:

– Alles over de laatste datingtactiek: Cushioning

– Een burn-out door online daten

– Waarom sex op de eerste date helemaal oké is

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy