By 

10 tekenen dat hij niet ‘into you’ is


“Wat WIL hij nou?”, dat is vaak de grote vraag in datingland anno 2018. Je gaat goed met elkaar om, belandt keer op keer bij elkaar in bed, maar… de volgende stap lijkt er maar niet te komen. Jij wil wel, maar hij blijft vaag. Het is moeilijk om te accepteren, maar maybe he’s just not that into you. Let eens op deze signalen.

1. Geen lieve gebaren

Natuurlijk heeft hij je misschien al een orgasme of tien bezorgd maar daar blijft het wel bij. Een man die jou wel ziet zitten, doet extra zijn best om te laten zijn dat hij boyfriend material is. Je wegbrengen naar het station, je favoriete beleg in huis halen of een cadeautje voor je kopen.

2. Jij neemt het initiatief

Afspraken en berichtjes komen vooral vanuit jouw kant. En cliché maar waar: wanneer hij zegt dat hij zal Whatsappen of bellen, doet hij het niet.

3. Hij denkt aan één ding

Elke aanraking, elke kus leidt bij hem tot één ding: sex. Een dikke zoen of knuffel zonder dat hij je daarna probeert uit te kleden, gebeurt eigenlijk nooit. Dit is natuurlijk wel heel normaal als je nog op de roze wolk zweeft… maar als dit na enkele maanden nog gebeurt, dan kan het een teken zijn dat hij alleen seksrelatie wil.

4. Alleen booty calls

Negen van de tien keer stuurt hij alleen berichtjes na negen uur en als jullie gesprek niet eindigt in een sexdate valt het gesprek gauw dood.

5. Hij blijft niet hangen

Zo snel als hij bij je in bed belandt en zich uitkleedt, is hij ook weer aangekleed en ready to go.

6. Hij kíjkt niet naar je

Écht kijken. Wanneer een man oprechte interesse heeft in een vrouw, kijkt hij haar het liefst zo vaak mogelijk diep in de ogen aan. Niet alleen tijdens een gesprek, maar ook tijdens sex.

7. Je voelt je niet speciaal

Hij behandelt je net als alle anderen. Je krijgt geen special treatment van hem, ook al zijn jullie scharrels. Als je vrienden van hem ontmoet, word je voorgesteld als gewoon een vriendin… niet als ‘zijn meisje’.

8. Geen plannen

Of hij volgende maand met je naar de openlucht bioscoop wil? Hmmm, daar moet-ie even 28 dagen over nadenken. Hij is alleen te paaien voor een afspraakje als je binnen een paar dagen is. Daarnaast zegt hij ook met gemak en zonder schuldgevoel jullie dates af. Eindstand: hij ziet jou niet in zijn toekomstbeeld.

9. Hij is gesloten

Je weet eigenlijk helemaal niet of hij broers of zussen heeft of hij praat nooit over zijn familie. Wie zijn vrienden zijn en welke werk-issues hij heeft, vertelt hij ook al niet. In ieder geval nooit vanuit zichzelf.

10. Je voelt het aan

Als je buikgevoel zegt dat hij niet into you is, dan is het waarschijnlijk ook zo. Next!

not in to you

Meer over de liefde:

Hoe weet je of je klaar bent voor een relatie?

Zo weet je of jullie prille liefde echt is

Dating regels die niet meer kunnen in 2018

Beeld: Pinterest
Lotte
About me

LotteLust is gemaakt voor vrouwen om over sexualiteit te leren, amuseren en fantaseren. Lotte maakt sex bespreekbaar en doet dit op een open, herkenbare, maar altijd classy manier.

YOU MIGHT ALSO LIKE

passie-in-relatie
Hét moment dat de passie in je relatie vermindert
April 14, 2019
Waarom zoenen tijdens de sex absoluut onmisbaar is
April 03, 2019
after workout
Porna: After workout sex
March 01, 2019
zwembad
Porna: Sex bij het zwembad
February 28, 2019
redenen-om-het-niet-uit-te-maken-relatie-verbreken-500 (1)
12 bullshit redenen om in een slechte relatie te blijven hangen
January 28, 2019
Pikstraf: wanneer je sex als machtsmiddel gebruikt
January 20, 2019
vrijgezel single met kerst
Single in the City: Waarom het wel kut is om single te zijn met Kerst
December 24, 2018
sexy kerst playlist
De playlist voor een sexy Kerst
December 22, 2018
blowjob
Hoe een blowjob nou écht voelt volgens 10 mannen
December 12, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *