De Eerste Date #6: ‘Het was zo gezellig dat we de tijd vergaten’

door Redactie

Daten en nieuwe mensen ontmoeten is fantastisch leuk, maar soms ook fantastisch lastig. Er komen zoveel vragen op je af. Wat trek je aan? Wie betaalt? Geef je elkaar drie zoenen of één, of toch een knuffel? Is er een klik? In onze zesdelige rubriek volg je twee meiden die drie keer op een eerste date gaan. Dit is alweer de laatste uit de reeks. Alle brandende eerste date-vragen worden gesteld: van het eerste contact tot de belangrijkste vraag… Komt er een tweede date?

Dating paspoort

Naam: Sterre
Leeftijd: 24 jaar
Ben je op zoek naar een relatie: Ik ben op zoek naar gezellig contact
Wat zoek je in een man? Humor, spontaan, vertrouwde blik, blond

 

1. Hoe verliep het eerste contact?

“Date nummer drie stuurde mij het volgende berichtje via Lexa.nl: ‘Ik heb dan wel geen huisgenoten, maar wel een konijn’, met een foto erbij. In mijn profiel heb ik vermeld dat ik met huisgenoten samenwoon. Ik ben een echte dierenvriend, dus hij had direct een streepje voor bij mij. Ik stuurde gelijk een bericht terug. Er zat wel een zielig verhaal achter. Het konijn had hij ooit voor zijn ex-vriendin gekocht, maar hij heeft het beest gehouden. Beetje tricky om gelijk over een ex te praten, maar ik kon het wel waarderen dat hij zo open was. Na dit serieuze gesprek hebben we het vervolgens wel lekker luchtig gehouden. Na een aantal berichten over en weer vroeg hij of ik zin had om een drankje te doen. Natuurlijk had ik dat!”

2. Waar hebben jullie afgesproken?

“Hij woonde in de buurt van Utrecht en ik kom daar niet zo heel erg vaak, dus ik stelde voor om daar af te spreken. Het plan was om naar een gezellig kroegje in het centrum te gaan waar ze veel speciaalbieren serveren.”

3. Wat was het eerste dat je dacht toen je ‘m zag?

“Hij haalde me op van het station als een echte gentleman. Gelukkig was hij er al toen mijn trein aankwam. Hij kwam op me aflopen met een big smile en gaf me enthousiast drie zoenen op mijn wangen. Hij zag er goed uit! Een leuke kledingstijl, mooie schoenen en een vlot kapsel. Helemaal mijn smaak. “Heb je zin in een gezellig avondje?” zei hij. Yes, dat had ik! Wat een leuke, vrolijke gast! Ik ben bij hem achterop de fiets gesprongen en zo zijn we naar het kroegje gefietst.”

4. Was er gelijk een klik?

“Ja, we konden het meteen goed vinden met elkaar. Geen ongemakkelijke stiltes of moeizame gesprekken. Fantastisch is dat! We hadden eigenlijk direct heel leuke gesprekken over van alles en nog wat. Erg fijn dat onze gesprekken via Lexa.nl gewoon doorgingen in het echt. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en was totaal niet onzeker over wat ik wel of niet moest zeggen.”

5. Hoe lang duurde date en wat hebben jullie gedaan?

“De date was zo gezellig dat het de hele avond heeft geduurd. We zijn naar een kroeg gegaan en hebben de hele avond gekletst onder het genot van lekkere speciaalbiertjes en bitterballen. Na een paar biertjes werden we wat flirterig en hing er wat meer spanning in de lucht. Omdat het zo gezellig was, waren we de tijd helemaal vergeten. Ik zou bijna mijn trein missen! Hij rekende snel af en we moesten racen naar het station. Omdat ik zo moest haasten heb ik hem vluchtig een kus op zijn mond gedrukt, maar ik had hem heel graag willen zoenen.”

6. Wat vond je leuk aan hem?

“Ik vond het heel leuk dat ik nog een lief berichtje van hem kreeg toen ik thuis was. Hij is een echte gentleman wat hem heel aantrekkelijk maakt. Het was een mega relaxte avond zonder ongemakkelijkheden.”

7. Wat vond je minder leuk aan hem?

“Ik kan eigenlijk niks bedenken, hij was echt het perfecte plaatje!”

8. Komt er een tweede date?

“Jazeker. We hebben het al over een tweede date gehad. Waarschijnlijk gaan we iets overdag doen. Hopelijk wordt deze date net zo leuk als de eerste!”

Daten via Lexa.nl

Op zoek naar een nieuwe partner of gewoon gezellig contact? Bij Lexa.nl zit je goed! De datingservice bestaat al ruim 14 jaar en heeft daarom veruit de meeste leden. Lexa biedt meer dan alleen online contact. Er worden ook leuke events en borrels georganiseerd waar jij kennis kunt maken met singles. Een leuke, ongedwongen manier om andere singles te ontmoeten. Schrijf je vrijblijvend en gratis in op Lexa.nl en start dating!

Lees ook over de vorige dates van Sterre: 

De Eerste Date #4: ‘Vanaf de eerste blik waren de zenuwen weg!’

De Eerste Date #5: ‘Hij was zelfs knapper in het echt!’

En lees ook de dates van Marie: 

De Eerste Date #1: ‘Yes! Eindelijk een man die het initiatief neemt’

De Eerste Date #2: ‘Dit gevoel heb ik nog nooit gehad tijdens een afspraakje!’

De Eerste Date #3: ‘Ik wist gelijk: met hem wil ik weer op date!’

eerste date
Dit artikel is ontstaan in samenwerking met Lexa.nl.
Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy