De Rebound deel VI: Passionele strijd

door Julia

In deel V vertelde Julia over de eerste keer anale sex met haar rebound, een ervaring die ze niet snel meer zal vergeten. De momenten met hem zijn superspannend maar hoe vaker Julia en haar rebound elkaar zien, hoe moeilijker het wordt om hun sexrelatie oppervlakkig te houden. De emotie begint hoog op te lopen als hij Julia een kijkje in zijn leven geeft…

“De passie die we hadden reikte verder dan alleen de slaapkamer. Hoe langer we samen waren, hoe meer ruzie we kregen. Negen van de tien keer was de aanleiding zijn ‘andere’ relatie. Hoewel ik me heel erg bewust was van de situatie en deze ook absoluut niet wilde veranderen, gingen mijn gevoelens me toch parten spelen. Omdat ons contact alleen via Snapchat ging kon ik daar ook andere foto’s en filmpjes van hem zien. Beelden van hem en zijn vriendin, dat ze samen de stad in gingen, of thuis op de bank zaten. Het was heel dubbel, want ik wist dat dit gebeurde en daar was ik ook mee akkoord gegaan en in het begin had ik er ook totaal geen moeite mee, maar na een tijdje veranderde dit.

 

 Hoe kon hij dit doen?

Knallende ruzie

Er was een moment dat dit me heel duidelijk werd. Het was op een zondag, ik opende Snapchat en zag daar een foto van hem in bed, liggend op de billen van zijn vriendin. Het voelde alsof ik even geen lucht meer kreeg, zo erg schrok ik. En toen werd ik boos, heel boos. Hoe kon hij dit doen? Hij wist dat ik dit kon zien! Die dag ervoor lag hij bij mij in bed, en de volgende dag bij haar. Net doen alsof alles koek en ei is. Ik kon hem wel wat aandoen. Huilend van woede belde ik een vriendin op, ‘Dit kan niet zo langer’ zei ik. Dit is het moment om te stoppen, als ik zo reageer dan betekent dat dat ik gevoelens heb en dat is niet de bedoeling.

Ik werd boos op hem, zei dat hij dit niet kon maken en noemde hem een gevoelloze klootzak. Hij begreep er niks van en zei: ‘Je weet toch hoe de situatie is?’ Knallende ruzie tot gevolg. Ik was in de war, had ik nou echt gevoelens voor hem? Nee, nee we hebben alleen sex meer niet. Sowieso zou het nooit werken tussen ons, die jongen irriteert me mateloos, in bed is hij geweldig, maar daarbuiten nee. Ik besloot om maar even een pauze te nemen, even nadenken over waar ik goed aan zou doen. Een paar uur later en heel wat wijntjes later, wist ik waar het aan lag. Het werd te persoonlijk allemaal! Al die dingen die hij van me wilde weten, die beelden die ik van hem en zijn ‘andere leven’ zag, ik wilde het niet! Ik wilde puur en alleen sex van hem en alles daaromheen zou het alleen maar gecompliceerd maken. Dus stuurde ik hem die avond een bericht, dat het me te persoonlijk werd en als we hiermee verder wilde gaan we het beter zo oppervlakkig mogelijk konden houden. ‘Kortom, gedraag je gewoon als een ongeïnteresseerde klootzak’.

 

Als jij met hem op date gaat, dan kap ik ermee

Jaloezie

Ik moest het voor mezelf zo makkelijk mogelijk maken en ik bedacht me als hij zich als een vreselijk persoon gedraagt, is de kans dat ik verliefd word nihil. Om mezelf nog wat meer in te dekken besloot ik verder te kijken, ik raakte via de datingapp in gesprek met een leuke jongen. En hij was wel vrijgezel. Het werd al snel duidelijk dat hij alleen voor sex wilde afspreken, maar dat vond ik prima. Maar voor de eerste ontmoeting leek het me toch wel prettig om eerst een drankje te doen.

Waarom weet ik niet, maar ik vertelde mijn rebound over mijn date. Stomste wat ik had kunnen doen natuurlijk, want meneer was meteen over de zeik. ‘Als jij met hem op date gaat dan kap ik ermee.’ Ehh pardon? ‘Oke dus jij kan wel twee vrouwen hebben, maar ik mag niet met twee mannen daten?!’ Waarop hij antwoordde: ‘Je moet doen wat je wilt, maar ik doe er niet aan mee’. Ik wist niet wat ik hoorde, die opmerking over mijn te strakke sportkleding daar kon ik nog wel om lachen maar dit?! Waar sloeg dit op? Ik was woest en liet het merken ook. Hij probeerde me nog te overtuigen door sexy foto’s van zichzelf te sturen, maar ik had op dat moment helemaal genoeg van hem.

 

Er was maar een manier om die woede kwijt te raken

Goedmaaksex

De volgende dag ging ik op negeermodus, ik was nog steeds pissig om het hele voorval. Waarop hij poeslief en aardig ging doen, vragen hoe mijn dag was etc. Ik werd al iets rustiger, maar ergens voelde ik nog die boosheid. En er was maar een manier om dit kwijt te raken.

‘Kom hier en neuk me. Dat is wat ik wil, angry sex.’

Een dag later stond hij voor mijn deur. We zoenden elkaar intens, hij trok zijn kleren uit en liep naar me toe. Hij draaide me om, pakte me bij mijn heupen en duwde zichzelf tegen me aan. ‘Voel je hoe hard je me maakt?’ Hij zoende me in mijn nek en greep mijn borsten vast: ‘Ik wil je’. Ik kroop op bed, hij schoof mijn jurkje omhoog en ik voelde hoe zijn lul in me gleed. Ik hield mijn benen bij elkaar terwijl hij steeds sneller en dieper in me ging. Dat gevoel als hij me neukte was echt verslavend lekker.

Verslavend, dat was het juiste woord. Hoe erg de ruzies ook werden, het verlangen naar elkaar was veel sterker. De behoefte om elkaar keer op keer te zien, te voelen, te behagen. We hadden beiden een enorme drang naar het samen beleven van dat hoogtepunt, en dan het liefst meerdere. Er bestond geen grens aan genot.

Zagen we elkaar een week niet dan waren we allebei rusteloos, en konden we niet wachten om de verloren tijd in te halen.

‘Ik ga je lichaam compleet domineren. Grijp je goed bij je kutje, twee vingers diep in je tot je lekker nat bent. Dan draai ik je om en neuk ik je hard in je kontje. Zo hard dat je de dagen erna nog voelt hoe goed je geneukt bent.’

 

Wil je alle Rebound blogs lezen, klik dan hier.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy