Droombaan: maak kennis met de aanzoeksplanner

door Julia

Dacht je dat een weddingplanner de meest romantische baan van de wereld had, think again! Tegenwoordig kun je ook iemand inhuren die je helpt met het plannen van je huwelijksaanzoek, namelijk de aanzoeksplanner!

 

En niet alleen zorgt deze persoon ervoor dat je huwelijksaanzoek perfect verloopt, ook is zij er om het speciale moment vast te leggen. Maak kennis met Ash Fox, fotografe en aanzoeksplanner.

 

Droombaan

Ash werkte al langer als fotografe en kreeg regelmatig de opdracht om een huwelijksaanzoek te fotograferen. Ze kwam erachter dat de voorbereidingen voor deze aanzoeken niet altijd even goed waren gedaan. Zo ontstond het idee om naast het fotograferen, ook de taak van het plannen van het huwelijksaanzoek op zich te nemen. Ze helpt mannen en vrouwen om het idee wat zij hebben voor het aanzoek, op de juiste manier uit te werken. Ash is gevestigd in New York, maar haar klanten komen van over de hele wereld. De leeftijd van de mensen die haar inhuren varieert van 18 tot 85 jaar. De aanzoeksplanner maakt gemiddeld drie klanten per week blij met het plannen van het perfecte huwelijksaanzoek.

 

Bekijk hier hoe Ash de laatste voorbereidingen treft, voor een van de huwelijksaanzoeken die ze gepland heeft.

 

Pinterest aanzoek

De setting van de huwelijksaanzoeken die Ash tot in de puntjes verzorgt, zijn echt Pinterest waardig. Een plek met mooi uitzicht over de stad, een hart van kaarslichtjes, rozenblaadjes in roze rood en wit verspreid over de grond, romantischer kan het bijna niet. Zo zegt Ash ook:

‘Voor iemand als ik, die gek is op romantiek is het echt een droombaan. Het meest gelukkige moment uit iemand leven maak je mee, je bent erbij. Het is fijn om dat moment van vreugde te delen met mijn cliënten.’

 

Wil je meer weten over het werk van Ash Fox? Bekijk haar website hier.

 

Meer over romantiek lees je hier:

Dit doen happy koppels voor het slapen gaan

Romantiek bestaat dat nog

Zes intieme sexstandjes

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy