12 vrouwen over de grappigste reden waarom ze huilden tijdens hun menstruatie

door Selena

Heb jij ook wel eens tijdens je menstruatie tranen met tuiten gejankt? Omdat de laatste chocoladereep op was, er een dode vogel langs de weg lag of vanwege een zielig filmpje op Facebook. Je bent niet de enige! De meeste vrouwen hebben 'met dank aan' ongesteldheid enorme moodswings en mini break downs. Deze 12 vrouwen delen de gekste reden waarom ze moesten huilen tijdens hun menstruatie. Herkenbaar?

1. Boze hond

Sara (27): "Mijn hond keek mij aan alsof ze me niet meer mocht. Toen barstte ik in huilen uit!"

2. Broodje kipcorn

Suus (19): "Ik at een broodje kipcorn en toen realiseerde ik me dat kipcorn van kip wordt gemaakt. Toen moest ik denken aan alle kippen die een slecht leven hebben gehad en toen kwamen de tranen. Toen ik eraan dacht dat brood niet eens een leven heeft, moest ik nog harder huilen. Het ergste aan dit verhaal is dat dit in het midden van de schoolkantine gebeurde."

menstruatie

3. Korte levensloop van vliegen

Melissa (24): "Ik dacht er onlangs aan dat vliegen een heel kort leven hebben. Ik vond het zo oneerlijk dat ik in huilen uitbrak."

4. Patatje

Melanie (18): "Ik zat niet lekker in m'n vel en had die dag mezelf moed ingesproken waardoor ik me eindelijk een strong woman voelde. Even later kocht ik een patatje en een seconde later liet ik alles op de grond vallen. Daar stond ik dan. Midden in een drukke winkelstraat te janken. Het was gewoon de druppel voor mij. Ik had het gevoel alsof alles in mijn leven fout ging."

5. Open gulp

Lois (19): "Ik moest een keer keihard huilen tijdens mijn menstruatie, omdat ik de gulp van mijn broek niet dicht kreeg."

6. Skittles

Nicolle (22): "Ik heb altijd enorm veel last van mijn menstruatie. Ik ben vooral enorm verdrietig. Ik had die dag nogal weinig energie en besloot mezelf te trakteren op Skittles. Ik ben speciaal naar de supermarkt gegaan om ze te halen. Ik was helemaal in mijn nopjes met mijn snoepjes, maar toen ik de zak opentrok rolde de hele inhoud over de woonkamer. Ik heb echt gehuild alsof er iemand overleden was."

7. Compliment

Eileen (19): "Ik moest huilen toen iemand tegen me zei dat ik er goed uitzag."

8. Reclame

Iris (20): "Ik zag een zielige reclame van een goed doel over zwerfhonden. Ik hield het toen echt niet droog en heb gelijk geld gedoneerd."

9. Niet genoeg geld

Lizzy (18): "Ik was ongesteld en had heel erg trek in sushi, maar ik had niet genoeg geld ervoor. Toen werd ik echt heel erg verdrietig."

10. Kapotte aansteker

Anne (18): "Ik wilde roken, maar mijn aansteker deed het niet. Janken!"

11. Puppy

Lisa (19): "Ik moest huilen omdat ik een puppy zag, die er heel schattig uitzag."

12. Economie

Annieck (30): "Ik had economieles en snapte een formule niet. Eerder had ik er nooit moeite mee, dus ik kon het niet hebben dat ik het niet in één keer begreep. Toen moest ik keihard janken. Dat was absoluut één van mijn gênantste momenten tijdens de middelbare school. Ik heb het nog vaak moeten aanhoren."

Meer over menstruatie:

Heeft je menstruatiecyclus invloed op je orgasme?

Het Yoni ei: De magische vriendin voor je vagina

Sex tijdens je menstruatie? 5 argumenten voor!

Beeld: Pinterest, Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy