Eens? Kattenmensen gaan eerder vreemd bewijst onderzoek

door Lotte

‘Zo trouw als een hond’ lijkt ook te gelden voor de baasjes van de viervoeter. Uit recent onderzoek blijkt dat kattenmensen eerder zouden vreemdgaan dan hondenmensen.

Zou je voorkeur voor huisdier echt zo veel zeggen over je persoonlijkheid en betrouwbaarheid in een relatie? IllicitEncounters.com, Engelse datingsite voor getrouwde mensen, wil zeggen van wel.

Kattenmensen zijn vaker vreemdgangers

Ze deden een onderzoekje onder hun 700 leden. Het bleek dat 25 procent van de ondervraagden een kat heeft als huisdier. En slechts 10 procent van de cheaters heeft een hond thuis. Dat zou dus inderdaad betekenen dat kattenmensen eerder vreemdgaan en doggie-lovers – net als hun trouwe viervoeter – trouw blijven in een relatie.

Volgens het onderzoek moet je ook oppassen voor vis-eigenaren, 16 procent van de leden van de vreemdgaan website had namelijk een vis. LOL…

Dit betekent natuurlijk niet dat iedereen die een kat (of een vis) heeft, ooit zijn kwast in de verkeerde pot verf heeft gedoopt of zal dopen. Het gaat slechts om een klein percentage van een kleine groep respondenten.

Hondenmensen gelukkiger en gezonder

Volgens andere onderzoeken zijn hondenliefhebbers vaak ook meer open -minded en worden geassocieerd met extravert zijn. Maar dat is niet alles. “Er zijn al tal van studies die aantonen dat hondenbezitters gelukkiger zijn en gezonder en nu kun je trouw zijn ook aan de lijst toevoegen,” aldus de woordvoerder van IllicititEncounters.com, Christian Grant. Puntje erbij voor hondenmensen. The battle continues…

Verdorie, zeg. Geloof jij dat je huisdier keuze echt zoveel over je kan vertellen? Vertel wat jij denkt in de comments.

Bron: Telegraph / Beeld: Tumblr

 

Meer opvallend onderzoekjes:

– Mannen willen girl next door

– Mollige koppels zijn het gelukkigst

– Het moment dat de passie in je relatie vermindert

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy