In deze landen wonen de knapste mannen en vrouwen

door Maaike

Mooie mensen: ze zijn er overal. Maar in welke landen wonnen nou de allerknapste mannen en vrouwen? LotteLust deelt van mannen en vrouwen de top 5!

In deze landen wonen de knapste mannen

1. Zweden

Pak je warme truien, skikleding en snowboots maar in, want voor de knapste mannen moeten we het wat hoger opzoeken. In Stockholm, de hoofdstad van Zweden, wonen de allerknapste mannen ter wereld. Daar willen wij wel een knäckebrödje mee eten! Hallo, Alexander Skarsgård.

2. Engeland

Niet afhaken! Bij Engelse mannen denk vast en zeker aan voetballers (en dan niet de hele knappe, maar de hooligans), liters bier en een onverstaanbaar accent, maar denk eens aan David Beckham, Jamie Dornan en Hugh Grant… Niets mis mee, right?

3. Italië

Doe jezelf een lol en google even Raoul Bova. Jep, laat dat even bezinken. Heel Italië zit vol met zulke mannen als Raoul. Daarnaast staan Italiaanse mannen bekend om hun gevoel voor mode en hebben ze een beste reputatie in bed. Tripje naar Italië, anyone?

4. Spanje

Spanje is het land van de muchacho's! Met hun volle bos haren en donkere ogen (als je geluk hebt zijn ze licht) palmen ze ons helemaal in en we totally don't mind. Denk maar aan de knappe acteurs Jaime Lorente, Álex González en Martiño Rivas…

5. Zuid-Afrika

Alle soorten, kleuren en maten: dit land wordt niet voor niets aangeduid als de ‘Regenboognatie’. Zuid-Afrikaanse mannen zijn lang, dapper, mannelijk en sterk… Zwijmel… Fun fact: Zuid-Afrikaanse mannen vinden dit ook van zichzelf.

In deze landen wonen de knapste vrouwen

1. Armenië

Armeense vrouwen staan bekend om hun vrouwelijke gezichtskenmerken, donkere ogen, donker haar en hun zandloperfiguur. Hmm, klinkt als Khloe, Kourtney en Kim Kardashian. That's right, hun roots liggen in Armenië.

2. Australië

Wat Miranda Kerr, Nicole Kidman en Nicky Whelan met elkaar gemeen hebben? Ze komen alle drie uit Aussie en ze zijn prachtig.

View this post on Instagram

📸

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

3. Brazilië

Curves om jaloers op te zijn, een mooie bos haren en een mooie tan: dat zijn de beauty kenmerken van vrouwen uit Brazilië. En ze kunnen ook nog eens fantastisch dansen.

Lees ook: in deze steden hebben vrouwen de beste sex

4. Bulgarije

Bulgaarse vrouwen hebben mysterieuze donkere ogen waar je in kunt verdrinken. Denk maar aan Nina Dobrev. Bulgarije is niet het enige Oostblokland waar mooie vrouwen wonen, zo komt Mila Kunis uit Oekraïne.

View this post on Instagram

@instylemagazine LINK IN BIO 💋

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

5. Barbados

Gaat er bij jou geen lampje branden bij de naam Barbados? Dit is een klein landje bij de Antillen en beauty Rihanna komt hiervandaan. Een mooie huidskleur en lichte ogen: goals

Kleine side-note: de definitie 'knap' is natuurlijk voor iedereen anders. Dus als jij vindt dat de mooiste mensen in Nederland, Litouwen en IJsland wonen, trek je dan niks van ons aan ;).

Meer over knapheid:

Bewezen: je bent knapper met een drankje op

Instagram-accounts voor een overdosis knappe mannen in je feed

Sexy verhaal: knappe vreemdeling in de trein

Bron: Grazia, Mens en Samenleving | Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy