Perfecte kleurmatch: de kleur van je tepels en die van je lipstick

door Julia

Na al meerdere lipsticks te hebben versleten, heb ik nog steeds niet de juiste kleur gevonden voor mijn lippen. Ben jij ook nog op zoek naar de perfecte lippenstift? Dan hebben wij nu het antwoord voor je.

Als je de juiste kleur voor je lippen zoekt, schijn je dit het het beste te kunnen afmeten aan je tepels. Ja heus waar, ik maak geen grapje.

De beste match

Uit onderzoek van Anecdotal en de website van de Engelse krant Metro, blijkt namelijk dat de kleur van onze tepels heel goed zou werken als een kleur voor je lippen. Een lipsticklijn gebaseerd op de kleuren van diverse vrouwentepels, ja ja. Je kunt het natuurlijk altijd uitproberen. Al lijkt het me wel lastig om in de winkel je borst ineens uit je beha te halen, om te kijken of je de goeie kleur hebt. 

Alternatief

Er bestaat ook een andere manier om de perfecte lipstickleur te vinden. Al wordt het er niet makkelijker op om dit uit te testen in de winkel. De kleur van je binnenste schaamlippen zou namelijk ook een hele goeie kleur zijn voor je lipstick. Volgens de website Sexloveliberation zou het dragen van een lipstick die de kleur van je schaamlippen matcht, je seksueel meer begeerlijk maken. Hmm, dat is dan wel weer interessant.

 

Zoals ik al zei is het altijd een idee om het uit te proberen, al is het dus nog wel even zoeken naar een manier hoe je dit zo subtiel mogelijk kunt doen. Best wel een beetje awkward natuurlijk, als je de winkel wordt uitgestuurd vanwege het showen van je intieme delen. Dat moeten we niet hebben nee. 

Bron: Metro.co.uk
Beeld: Pinterest

 

Meer opvallend nieuws lezen? Check het hier:

Hebben! De unicorn penis legging

Penis vergroten met behulp van een injectie

Oh so horny! De unicorn dildo

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy