5 tekenen dat je té lang geen sex hebt gehad

door Elsemieke

Van dat eindeloze vragenvuur, naar de sex-avontuurtjes van je beste vriendin (hé, je moet toch érgens je behoeftes kwijt). Tot aan wanhopig loeren naar de lekkere kont van de barman: als je al té lang geen sex meer hebt gehad, verval je elke keer weer in dezelfde patronen.

 

Tussen je benen is het inmiddels droger dan de Sahara, en je kunt je niet eens heugen wanneer de boel down there voor het laatst eens flink is doorgespoeld. Dat je na een break-up niet meteen met de eerste de beste vent in de kroonluchter hangt, valt wel te begrijpen ook al geef ik je geen ongelijk wanneer je het wel doet. Maar wanneer de volgende tekenen je als muziek in de oren klinken, wordt het misschien tóch tijd voor een nieuwe scharrel.

#1 Een en al oor

Normaal gesproken vind je het al súper interessant om te horen wat je bestie allemaal uitspookt met haar lover, maar sinds je je laatste avontuurtje niet meer kunt herinneren, wil je echt álle ins en outs van haar horen. Ja, juist die keer dat ze spontaan een nieuw standje ontdekten. Je smult er van!

geen sex

#2 Tinderella

De behoefte om je Tinder-profiel eens flink op te schonen, voel je elke week. Het is natuurlijk wel belangrijk dat er altijd je meest recente en mooiste foto’s op staan. Terwijl je heel goed weet dat er voornamelijk types op zitten, die maar al te graag gebruiken willen maken van jouw verlangen. En dan heb ik het over, het verlangen naar een keer wat anders dan je eigen vingers down there. Hoeft ook absoluut niets mis mee te zijn natuurlijk. Wanneer het icoontje van Tinder zo vaak onder je duim ligt, dat je niet eens meer door hebt dat je het doet, wordt het misschien toch tijd voor een leuke date met iemand die je écht ziet zitten.

#3 Computervirus

Wanneer je moeder vraagt of ze even op jouw laptop mag inloggen om haar Facebook-status te updaten en haar mail bij te werken, slaat de paniek toe. Subtiel stel je voor om de boel eerst even voor haar op te starten. Niet omdat je haar digitale handigheid niet vertrouwt, juist wel… Stel je voor dat haar zoekopdrachten door jouw computergeschiedenis worden aangevuld tot websites waar je moeder steil van achterover slaat. Om over die ‘vervelende virussen’ nog maar niet te spreken…

#4 Fantasie op hol

Je betrapt jezelf erop dat elke aantrekkelijke man, hopeloos ten prooi valt aan de opwindende avonturen in jouw hoofd. Van de barman met z’n lekkere kontje, tot aan de loodgieter die je gootsteen komt ontstoppen: nog diezelfde avond botvier je je lusten op hen. In je gedachten en mét je nieuwe vibrator uiteraard, dat dan weer wel.

geen sex

#5 Vibo overbelast

Over vibrators gesproken: jouw favoriete trillende vriend ligt vaker aan de oplader dan je telefoon. Oké, dat is misschien wat overdreven, maar enigszins versleten raakt ‘ie wel. Geeft je gelijk een excuus, om je favoriete webshops weer eens af te speuren naar nieuw vermaak tussen de lakens. Heb je meteen weer iets om je gedachten, tijdens een saaie kantoordag of vergadering naar af te laten dwalen…

 

Check, check en dubbelcheck? Als je deze punten van je lijstje kan afstrepen, dan wordt het misschien tijd dat je bestie de volgende keer aan jouw lippen hangt. Of is de nood toch niet zo hoog als je dacht? Laat het me weten in de comments.

 

Meer over de dry spell:

– Dry spell: wat te doen als je een tijdje droog staat

– Wordt je vagina strakker als je een tijdje droog staat?

– 12 must do’s om je vagina gezond en happy te houden

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy