Vijf tips voor hetere sex

door Julia

Ik hoor je denken, ‘sex is toch al heet?’ Dat klopt, maar het kan natuurlijk altijd nog spannender. It’s time to spice things up, ladies!

 

#1 Laat je horen

En dan heb ik het niet over die zachte, bevestigende je doet het prima mmm-geluidjes, nee ik bedoel echt goed kreunen. Laat je helemaal gaan, heb lak aan de buren/je huisgenoten of wie dan ook en geniet! Maar dan wel gemeend he? Vergeet alles om je heen, wees in het moment en laat horen hoe lekker je het vindt. Dit is niet alleen opwindend voor hem, maar ook voor jou. Wil je het nog spannender maken? Probeer er dan wat dirty talk bij.

 

#2 Drie keer raden

Doe een blinddoek om bij je lover en pak een aantal spulletjes waarmee je hem vervolgens gaat aanraken. Dit kan zijn: een zijden sjaal, een ijsklontje, een slipje of een kwastje, kijk wat je in huis hebt en gebruik het. Streel hem met een van de items en laat hem raden wat het is.

 

#3 Tongzoenen

Hier wordt over het algemeen, zeker als je in een lange relatie zit, veel te weinig aandacht aan gegeven. Onterecht! Zoenen, en dan heb ik het over french kissing, is ontzettend leuk, ontzettend lekker en ook nog eens heel geil. Neem dus eens goed de tijd ervoor, tijdens het voorspel de eerste 20 minuten mogen jullie alleen zoenen. Oké en een beetje voelen dan.

 

#4  Word ik al warm

Speel het spelletje warm-koud, maar dan de volwassen versie. Bedenk een plek op je lichaam waar je lover je moet zoenen. Je vertelt hem niet waar, want dat moet hij gaan raden. Als hij met zijn lippen in de buurt komt van de plek zeg je: ‘Je wordt warmer’. Gaat hij steeds verder weg van de plek zeg je: ‘Kouder’. Kijk hoe lang hij erover doet om je plekje te vinden.

 

#5 Handjes thuis

Zorg dat je allebei heel opgewonden bent, bijvoorbeeld door elkaar op te geilen met sexy berichtjes of foto’s, en ga tegenover elkaar zitten. Naakt. Speel met jezelf en laat hem toekijken, en let op hij mag alleen kijken! Vervolgens draai je de rollen om, terwijl hij zich aftrekt kijk jij naar hem. Om het nog sexyer te maken stop je allebei net voor het moment dat je klaarkomt, kun je het samen afmaken ;)

 

Bron: Redbook Magazine

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy