Wonderkoffie belooft super erectie van drie dagen

door Lotte

Normaal gesproken is koffie geen booster voor je sexleven. Niet alleen schrik je potentiële lovers af met een stinkende adem, het verlaagt je libido, laat sperma bitter smaken en heeft een negatief effect op de kwaliteit van het zaad. Mannen kunnen zelfs problemen met hun erectie krijgen als ze te veel kopjes cafeïne achterover gooien (pas maar op, George). Máár! Nu is een nieuw koffieproduct uitgebracht die juist wel heel positieve effecten heeft op het libido van de man.

De oploskoffie ‘Stiff Bull’ belooft een keiharde Stivo tot wel drie dagen lang! Hallo, sex marathon?! Zo’n wonderkoffie klinkt wel te mooi om waar te zijn, natuurlijk.

Eeuwenoud recept voor erectie

Volgens de website van de Maleisische makers zou het drankje ‘relaties kunnen redden’ en het ‘schitterende effect zou twee tot drie dagen aanhouden. Volgens de verpakking bevat het een brouwsel van tongkat, ali, macawortel en guarana. Deze ingrediënten zou al eeuwen en eeuwen door volken in Azië en Zuid-Amerika worden gebruikt om het libido een oppepper te geven.

Feestje gaat niet door…

Deze koffie zal (helaas?) waarschijnlijk niet verkrijgbaar zijn in Europa. Verschillende gezondheidsexperts waarschuwen voor een ingrediënt (sildenafil) dat niet vermeld wordt. De Amerikaanse waakhond voor voeding, de FDA, adviseert mannen om ver weg te blijven bij de ‘erectie koffie’. Vooral als ze gezondheidsproblemen als diabetes, hoge bloeddruk, hoog cholesterol of hartkwalen hebben. In combinatie met andere gezondheidsmiddelen kan dit ingrediënt voor de nodige problemen. Zoals hartkwalen, verhoogde bloeddruk of een hoger risico op een hartaanval.

Foute boel, dus! Ik wacht af op een beter alternatief. Wat vind jij?

Bron: HLN.be / Beeld: Tumblr

 

Meer over piemels, erecties enzo:

– Dus daarom die ochtenderectie!

– Waarom mannen hem niet omhoog krijgen met condoom

– Penis feiten waar je mond van open valt

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy