Het grote voordeel van een klef koppel zijn

door Lotte

Als je helemaal in love bent, wil elk moment van de dag bij elkaar zijn. Alle gevoelens van gêne zijn 100% verdwenen en dat betekent dat je zowel binnen- als buitenshuis niet van elkaar af kan blijven. Intens knuffelen in het bushokje, elkaar plagen en kietelen in een overvolle trein en uitgebreid zoenen op een feestje… Tot grote irritatie van de omgeving. Well, haters gonna hate, want uit onderzoek blijkt dat het kleffe lovey dovey gedoe heel goed is voor de relatie.

Ohio State University deed een studie met 92 koppels, waarvan de helft niet blij was met zijn man- of vrouwlief. Ze ontdekten dat koppeltjes die intiemer met elkaar waren, een stuk gelukkiger waren met de relatie én ze ging vaker van bil. Die kleffe momentjes waarin je ongegeneerd lieve woordjes in zijn oor fluistert of een potje gaat bekken en public zijn dus top voor jullie band.

Weinig intimiteit niet goed voor gezondheid

Als je niet zo van klef doen in het openbaar houdt, onthoud dan dat het wetenschappelijk bewezen is dat weinig intimiteit in een relatie slecht is voor je gezondheid. Jazeker, onderzoek van de University of Utah bewijst dat een ongezonde rela bij vrouwen kan leiden tot een hoge bloeddruk, extra kilo’s rond je middel, diabetes en zelfs een hartaanval.

Geen wonder, want uit andere studies blijkt dat je van fijne aanrakingen een flinke shot van het feel good-hormoon oxytocine krijgt. Dus bedolf jouw lover onder de kusjes – ook als het even tegenzit, daar worden jullie allebei binnen de kortste keren weer happy van. En trek hem dan het bed in…

In een sexsleur? Met dit stappenplan krijgen jullie weer zin!

klef koppel

Bron: Elitedaily / Beeld: Pinterest/Giphy

 

Meer over liefde en sex:

– Sextips van gelukkige stelletjes

– 7 spannende voorspel ideeën om hem gek te maken

– Met dit stappenplan krijgen jullie weer zin in sex

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy