Bestel nu het 100 VrijVragen boek!

door Lotte

Thank God it’s Friday! Twee jaar lang beantwoordde LotteLusts huisseksuologe Marjolein Abma brandende vragen over seks op de vrijdag. Van ‘waarom wil ik vaker seks dan mijn partner?’ tot ‘is het normaal om over mijn seksuele geaardheid te twijfelen?’ Van 2018 tot 2020 werden er 100 VrijVragen beantwoord en dat vieren we met deze bundel!

Intieme vragen over seks

“Zeg nou zelf seks is en blijft een fascinerend, interessant en geil onderwerp om over na te denken, spreken en… – vooral – om te doen!” vertelt Marjolein. “Er valt altijd iets nieuws te ontdekken. En je bent zeker niet te enige die – vaak heel intieme – vragen heeft over seks. Over seks praten de meesten van ons al te graag – maar als het even niet zo lekker gaat, dan houden we onze lippen op elkaar. Seks maakt nieuwsgierig en heeft een bepaalde aantrekking tot bijna ieder mens. Je wilt het graag voor jezelf en met de ander goed doen. Dus krijg je vragen. Véél vragen! Met een mix van wetenschappelijke kennis, ervaringen vanuit de praktijk, vermakelijke anekdotes en mijn persoonlijke visie heb ik de afgelopen 2 jaar 100 VrijVragen op LotteLust beantwoord. Nu dus gebundeld tot één seksueel hoogstandje.”

Hoe kun je dit boek gebruiken?

Dit boek is niet bedoeld om in één ruk uit te lezen (al mag dat natuurlijk wel). Trakteer jezelf op een dagelijks op wekelijkse VrijVraag, zodat je 100 dagen of weken lang elke keer wat nieuws leert of je kunt de inhoudsopgave gebruiken en te kiezen om de vraag te lezen die je op dat moment het meest prikkelt.

Dit boek kun je niet alleen gebruiken om je seksuele kennis bij te spijkeren, maar ook om je seksuele genot te stimuleren. Zowel solo als met (seks)partner! Hoewel de VrijVragen persoonlijke ervaringen betreffen, zijn veel situaties herkenbaar voor veel vrouwen en mannen en zijn mijn antwoorden vast toepasbaar op jouw (seks)leven. . Ieder mens is anders. Ga op onderzoek uit hoe het bij jou werkt en wat jou hierin seksueel triggert.

Praten over seks, wensen en grenzen kan – ook met partner – soms lastig zijn. . Het boek is ideaal om samen te ontdekken hoe de ander over een onderwerp denkt. Lees de vragen samen, bespreek hoe het voor jullie apart en samen werkt. Maak er iets spannends van! Over seks raak je nooit uitgeleerd.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy