By 

De Andere Vrouw #6: Condooms en het konijntje


Op mijn 20e raakte ik verwikkeld in een affaire met een getrouwde man. De spanning was verslavend, ik genoot van de aandacht en werd zelfs een beetje verliefd. Natuurlijk leverde het de nodige problemen op en daar kunnen jullie nu eindelijk van meegenieten. In zeven delen vertel ik jullie van het begin tot het einde van de affaire waarin ik ‘de andere vrouw’ was… 

Lees het vorige deel.

Als de ergste schrik van de hele SOA-situatie voorbij is, ontvang ik een berichtje van Simon met de vraag wanneer we weer eens afspreken.

“Wil je me nog wel?” vraag ik lichtelijk verbaasd.

“Natuurlijk wil ik je nog! Heel graag zelfs. Je bent nog net zo mooi en leuk als voor het drama. Alleen zullen we vanaf nu iets voorzichtiger moeten zijn”, antwoordt hij.

“Ik doe het sowieso alleen nog maar met condooms”, stuur ik terug. Simon is het met me eens, maar dat verbaast me op de een of andere manier toch een beetje. Eigenlijk had ik verwacht dat hij weer net zo roekeloos zijn als voor de chlamydia, maar gelukkig lijkt hij geleerd te hebben van zijn fouten.

Een week later zit ik alleen op kantoor. Het marketingteam is bezig met een flyer-actie op de Dam. Ik ben achtergebleven om de telefoon op de nemen en belangrijke e-mails te beantwoorden. Zodra Simon hoort dat ik alleen op de afdeling ben, komt hij me even opzoeken. In verband met de camera’s geeft hij me geen kus of knuffel, maar alleen een vette knipoog als hij naast me komt zitten.

“Hé, klopt het dat jij volgende week het konijn van Sanne gaat verzorgen terwijl zij op vakantie is?” vraagt Simon.

“Eh, ja…” antwoord ik aarzelend.

“Dus dan heb je een appartement tot je beschikking?” vraagt hij met een brede grijns op zijn onweerstaanbare kop. Ik schrik even van wat hij insinueert maar moet hem wel gelijk geven.

“Ja, in theorie zouden we daar af kunnen spreken…” antwoord ik voorzichtig. “Maar ik weet niet of ik sex in het huis van een collega een goed idee vind. Vind je het niet een beetje ver gaan allemaal?”

Zoals Simon dat altijd zo goed kan, geeft hij me het idee dat niks hoeft en alles mag. Hij verzekert me ervan dat het compleet mijn beslissing is. Hij blijft aan mijn bureau zitten tot mijn collega’s terugkomen. We kletsen over van alles en nog wat en Simon lijkt ineens heel geïnteresseerd in mijn familie, mijn interesses en andere zaken waar we het normaal niet echt over hebben. Dat hij me opeens op deze manier aandacht geeft, maakt me weer een beetje verliefd. Ik vergeet bijna wat er allemaal mis kan gaan en voor ik het weet staat er “Konijn & Simon” in mijn agenda.

Die zaterdagmiddag fiets ik vanaf mijn schoonheidsspecialiste naar het huis van Sanne. Onderweg bedenk ik me dat ik deze onverstandige actie op z’n minst een piepklein beetje minder dom kan maken door voor condooms te zorgen. Bij gebrek aan een Etos, loop ik met frisse tegenzin de Albert Heijn in. Voor het idee pak ik een zak appels en een potje jam en ga dan in de rij staan. Ik prent mezelf in dat het heel normaal is om condooms te kopen, maar toch hoor je de zenuwen in mijn stem wanneer ik de caissière vraag om een doosje Durex.

Als ik met mijn buit Sannes flat binnenloop, voel ik de kriebels al. Terwijl ik mijn make-up bijwerk en sexy zwarte kousen aantrek, vergeet ik mijn eerdere twijfels. De lust wint het weer van mijn ratio en ik merk dat alle ellende van vorige week me niks meer kan schelen. Bij het horen van de bel maakt mijn hart een sprongetje. Ik duw op een knopje en hoor de buzzer door de intercom.

Als Simon binnenkomt, sta ik nonchalant bij het konijnenhok. “Oh hé, jij ook hier,” zeg ik. “Ik was net Mr. Snuffel aan het voeren.” Simon kijkt me lachend aan en doet rustig de deur achter zich dicht. Hij loopt op me af en ik voel dat mijn wangen beginnen te gloeien.

“Snuffel kan volgens mij wel even wachten”, zegt hij en geef me een kus.
Ik ga er direct helemaal in op. Zijn mond op de mijne heeft nog altijd een betoverend effect op me. Ik trek mijn jurkje over mijn hoofd. Hij duwt me voorzichtig richting het bed waar ik zachtjes op achterover plof. In mijn lingerie lig ik op mijn rug terwijl ik toekijk hoe Simon zo snel mogelijk zijn kleding probeert uit te doen. Als het hem gelukt, klimt hij bovenop me en grijp ik zijn brede rug vast.

De sex is wederom mind blowing. Terwijl we naast elkaar liggen uit te hijgen, kan ik bijna niet geloven dat iets zó heerlijk en toch zo verkeerd kan zijn. Plotseling denk ik weer aan zijn vrouw, zijn nieuwe huis, de antibiotica, alle leugens en het feit dat we in het bed van een collega liggen en dat het konijn heeft meegekeken.

Oplettend als hij is, merkt Simon dat ik pieker: “Wat is er?” vraagt hij terwijl hij mijn rug begint te kriebelen.

“Het is maar goed dat Sannes konijn niet kan praten”, zeg ik in een poging om grappig te doen.

“Ik weet dat je je druk maakt,” begint Simon. “Maar je hoeft je niet schuldig te voelen. Als het uitkomt is het volledig mijn probleem, ik zal jou er niet bij betrekken.”

Ondanks dat zijn woorden geruststellend bedoeld waren, zorgen ze er alleen maar voor dat ik me verdrietig begin te voelen. Niet eens door mijn schuld gevoel maar door het idee dat onze affaire ooit zal moeten stoppen. Nooit meer zo naast elkaar liggen terwijl hij mijn rug kriebelt, nooit meer zulke geweldige seks, nooit meer die heerlijke spanning. Ineens besef ik me dat ik daar helemaal nog niet klaar voor ben. Het idee dat het einde misschien wel dichterbij is dan ik denk, breekt mijn hart een beetje en ik betrap mezelf erop dat ik moeite moet doen om mijn tranen weg te slikken…

Lees hier het 7e en LAATSTE deel van De Andere Vrouw.

Meer van Esther:

One of the guys

In bed met twee mannen

Bedrogen door een bezette vent

En heb ik gelogen?

Een en al ellende

Esther
About me

Esther is geboren en getogen in de Jordaan en nog steeds trotse bewoner van de mooiste stad van de wereld. Ze studeert om professioneel horeca-tijger te worden en is in haar vrije tijd fulltime kroeg-tijger. Feestjes, dates, cocktails en mooie mannen: Es geniet van alles wat Amsterdam haar te bieden heeft en schrijft daar cynische doch sexy verhalen over.

YOU MIGHT ALSO LIKE

vreemdgaan gezondheid small (1)
Dit is wat vreemdgaan mentaal en fysiek met je doet
April 12, 2019
andere-vrouw
De Andere Vrouw #7: Einde
April 11, 2019
andere-vrouw
De Andere Vrouw #5: Ellende en een SOA
March 28, 2019
andere vrouw
De Andere Vrouw #4: Hun nieuwe huis, dochtertje en mijn schuldgevoel
March 21, 2019
andere-vrouw
De andere vrouw #3: Stress en stiekem zoenen
March 14, 2019
esther-andere-vrouw
De andere vrouw #1: Het begin
February 28, 2019
Sexy verhaal: Verboden lust op de werkvloer
November 04, 2018
relatie overspel
Kan een relatie overspel overleven? Ons panel reageert
May 07, 2018
bedrogen voordeel
Ben je ooit bedrogen? Daar zit blijkbaar een voordeel aan…
January 15, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *