Hij heeft een kleine piemel, wat nu?

door Lotte

Hij is knap, lief, grappig, the whole package. De perfecte vent voor jou! Alleen tijdens jullie eerste nacht samen, ontdek je dat het te mooi is om waar te zijn. Zijn package below, daar komt-ie volgens jou iets te kort. Hij heeft een kleine piemel. Help!

Wat nu? Ghosten? Natuurlijk niet! Een kleine piem kan net zo fijn zijn. LotteLust weet raad.

Dikte versus lengte

Size isn’t everything… Of beter gezegd: length isn’t everything. De eerste centimeters van je vagina zijn het gevoeligst. Daarom is de dikte van de penis belangrijker voor pleasure dan zijn lengte. Er is wel een uitzondering: sommige vrouwen vinden het fijn als zijn apparaat haar baarmoedermond raakt. Andere vinden het juist erg pijnlijk!

Onderschat hem niet!

Als klein geschapen man, haalt alles uit de kast om het een vrouw naar de zin te maken. In tegenstelling tot een man met een groot gereedschap heeft hij altijd geleerd om meer tricks in huis te hebben om een vrouw te verwennen. Terwijl de penetratie misschien minder diep is, kan hij weer een koning zijn in beffen.

Wees creatief!

Met een relatief kleine penis kun je nog steeds genoeg plezier hebben. Soms juist meer! Je moet creatief zijn tijdens de sex. En dat is des te leuker. Shop speeltjes uit die je genot vergroten. Probeer nieuwe, spannende standjes uit die juist lekkerder voelen met een kleine, maar fijne pielemuis.

Lees ook hoe je zijn penis groter kan laten voelen.

Leef je uit met pijpen

Een blowjob gaat nu net wat gemakkelijker en daar plukken jullie allebei de vruchten van. Moves die eerder niet lukken, deep throaten om maar iets te noemen, zal nu gemakkelijk gaan. En jij zal minder last krijgen van pijn in je kaak. Win-win!

Kegel oefeningen

Op elk potje past een deksel zou je kunnen zeggen. Vagina’s variëren ook in grootte. Bij opwinding wordt je vagina een stuk groter om ruimte te maken voor de penis. Wat veel vrouwen niet weten is dat je ook zelf wat kunt doen. Door bekkenbodemspieroefeningen te doen, ook wel kegel oefeningen genoemd, kun je je controle over je vagina spieren beter beheersen. Hierdoor kun je als het ware zijn piemel beter ‘vastpakken’. En dat zorgt voor meer intensiteit! Bovendien is het ook nog eens goed voor je gezondheid.

Meer over piemels:

Condoom gedoe? Deze pro-tips moet je weten

Mijn nieuwe vlam is besneden. Wat moet ik wel of juist niet doen?

Sex met een micropenis: zo kun je toch lekkere sex hebben

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy