Red flags in je relatie die je niet moet negeren

door Maud

Oh, oh, red flags. Wanneer merk je ze er zijn en negeer je ze niet al te lang? Waarschijnlijk ben je er ‘blind’ voor of wil je het liever niet zien. Als deze red flags verschijnen in je relatie, is het misschien beter om even drie keer na te denken.

1. Communication sucks

Je hoort deze waarschijnlijk vaak, maar communication is key. Praten en luisteren jullie niet meer naar elkaar? Dan is de juiste communicatie ver te zoeken. Het is erg belangrijk om jullie gevoelens uit te spreken naar elkaar. Zit je ergens mee? Vertel het aan je partner en praat erover. Is dit niet het geval bij jouw relatie? Dan wordt het misschien tijd om dit te verbeteren samen, als dat lukt.


2. Je partner is niet tevreden met wie je bent

Als je partner je echt zo leuk vindt, neemt hij je zoals je bent. Jij hoort perfect te zijn in zijn ogen. Merkt je partner steeds dingen op aan je kleding, haar of gedrag? Dan is dit zeker een red flag.

3. Zegt nooit sorry

Je partner biedt nooit een excuses aan. Hij of zij heeft altijd gelijk en neemt nooit de verantwoordelijkheid. Jij moet altijd sorry zeggen of iets oplossen. Op deze manier kun je echt niet verder in je relatie, want zo loopt de ander over je heen. Je partner is er waarschijnlijk aan gewend om altijd gelijk te krijgen. Wees sterk en probeer eens een stapje terug te doen.


4. Geen leuke momenten

Is het altijd gedoe en doen jullie niks leuks samen? Dan kan dit ook een big red flag zijn. Je voelt je altijd ongelukkig en hebt het idee dat er iets mis is met je. Je vriend(in) besteedt minimale aandacht aan je en toont geen initiatief. Wat moet je met iemand die geen tijd voor je vrij wil maken?

5. Je mist single zijn

Ja, ja, dit is er eentje hoor. Je mist het single zijn, het flirten met anderen en het niks moeten. Geen verantwoording naar je partner, gewoon vrij zijn. Dit is iets om een nachtje over te slapen, want misschien ben je wel beter af zonder iemand?


Meer over relaties:

20 vragen om te stellen voor een sterkere relatie

Hoe weet je of je klaar bent voor een relatie?

10 manieren om over je ex te komen die altijd werken

Beeld: Pinterest/Giphy

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy