Vijf voordelen van het vluggertje

door Julia

Het vluggertje heeft misschien geen beste reputatie, veel mensen vinden dat gehaast helemaal niet opwindend, maar snelle sex kan zeker wel leuk zijn. En daarom geven wij hier de vijf voordelen van het vluggertje.

 

#1 Variatie

Vluggertjes zijn ideaal als je het een keer buiten de slaapkamer wilt proberen, we noemen een donker plekje in de garage, je werkplek, de auto, het toilet, het trappenhuis. Aangezien je toch niet langer dan 15 minuten bezig bent, is de kans dat je betrapt wordt ook een stuk kleiner.

#2 Energieboost

Door even snel sex te hebben met je vriendje of scharrel ben je meer ontspannen, en het geeft je extra energie. Dus schrap die powernap en/of vitaminepillen en plan een quickie in om de dag door te komen.

#3 Hoogspanning

De meest voorkomende reden van een vluggertje is, logischerwijs, het gebrek aan tijd en dat het dus eigenlijk niet uitkomt. Want je moet weg voor een afspraak, de kinderen wachten, je bent te laat voor dat etentje, wat het ook is er zit haast achter. Niets is dan spannender om het even snel tussen de bedrijven door te doen, zeker als je elkaar al de hele dag opgehitst hebt met sexy berichtjes of kiekjes.

#4 Uit de sleur

Hoe langer je bij elkaar bent, hoe groter de kans op een sleur in je relatie en dus ook in je seksleven. Om die opwinding weer terug te krijgen, is het niet perse gezegd dat je uitgebreid de tijd hoeft te nemen voor elkaar. Hoewel dat ook zeker geen slecht idee is, kan een vluggertje er net zo goed voor zorgen dat de passie weer wordt opgelaaid.

#5 Vaker seks in minder tijd

Het is bewezen dat stellen zich meer verbonden met elkaar voelen als ze vaker sex hebben. Maar door onze drukke agenda’s wordt het wel moeilijk om regelmatig met elkaar het bed in te duiken. De oplossing? Het vluggertje natuurlijk!

Bron: HLN.be

Meer sextips:

– Tips voor een betere blowjob

– Goed in bed worden? 6 tips

– Beter sexleven? Check deze 7 easy tips

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy