By 

Vijf voordelen van het vluggertje


Het vluggertje heeft misschien geen beste reputatie, veel mensen vinden dat gehaast helemaal niet opwindend, maar snelle sex kan zeker wel leuk zijn. En daarom geven wij hier de vijf voordelen van het vluggertje.

 

#1 Variatie

Vluggertjes zijn ideaal als je het een keer buiten de slaapkamer wilt proberen, we noemen een donker plekje in de garage, je werkplek, de auto, het toilet, het trappenhuis. Aangezien je toch niet langer dan 15 minuten bezig bent, is de kans dat je betrapt wordt ook een stuk kleiner.

#2 Energieboost

Door even snel sex te hebben met je vriendje of scharrel ben je meer ontspannen, en het geeft je extra energie. Dus schrap die powernap en/of vitaminepillen en plan een quickie in om de dag door te komen.

#3 Hoogspanning

De meest voorkomende reden van een vluggertje is, logischerwijs, het gebrek aan tijd en dat het dus eigenlijk niet uitkomt. Want je moet weg voor een afspraak, de kinderen wachten, je bent te laat voor dat etentje, wat het ook is er zit haast achter. Niets is dan spannender om het even snel tussen de bedrijven door te doen, zeker als je elkaar al de hele dag opgehitst hebt met sexy berichtjes of kiekjes.

#4 Uit de sleur

Hoe langer je bij elkaar bent, hoe groter de kans op een sleur in je relatie en dus ook in je seksleven. Om die opwinding weer terug te krijgen, is het niet perse gezegd dat je uitgebreid de tijd hoeft te nemen voor elkaar. Hoewel dat ook zeker geen slecht idee is, kan een vluggertje er net zo goed voor zorgen dat de passie weer wordt opgelaaid.

#5 Vaker seks in minder tijd

Het is bewezen dat stellen zich meer verbonden met elkaar voelen als ze vaker sex hebben. Maar door onze drukke agenda’s wordt het wel moeilijk om regelmatig met elkaar het bed in te duiken. De oplossing? Het vluggertje natuurlijk!

Bron: HLN.be

Meer sextips:

– Tips voor een betere blowjob

– Goed in bed worden? 6 tips

– Beter sexleven? Check deze 7 easy tips

Julia
About me

Julia is een nieuwsgierige journaliste die alles uitzoekt wat wij vrouwen willen weten op het gebied van sex en body. Ze deelt graag de laatste sexnieuwtjes, de beste verleidingstacktieken en haar persoonlijke ervaringen met je.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Van Barbie-bordeel tot zadelwrijven: 7 vrouwen over hun eerste ervaring met ‘sex’
January 16, 2019
zo herken je een sexverslaving
Hoe weet je of je sexverslaafd bent?
January 09, 2019
single-city
Single in the City: Sletvrees: meten met twee maten
January 07, 2019
quickie standjes voor vluggertje (1)
De 7 meest geweldige standjes voor een vluggertje
January 06, 2019
sexstandjes nieuwe jaar
5 standjes om 2019 seksend mee in te luiden
December 31, 2018
Waarom dronken sex o zo fijn is
December 30, 2018
kerst-hitsig
Waarom je rondom Kerst extra hitsig bent
December 28, 2018
ademhalingstips beter orgasme
4 sexstandjes die wel lukken als je vol zit van het kerstdiner
December 25, 2018
sexy kerst playlist
De playlist voor een sexy Kerst
December 22, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *