Zo neem je als vrouw de leiding in bed

door Selena
0 reactie

Als het op sex neerkomt nemen mannen over het algemeen de leiding. Toch vinden de meeste mannen het erg sexy als een vrouw de baas speelt. Niks mis met af en toe zeesterren, maar een goed sexleven is een gevarieerd sexleven. Bovendien is het wel fijn om de touwtjes in handen te nemen om zo ook volledig aan jouw trekken te komen. Confidence is key!

Trek een sexy lingerie-setje aan

Een sexy lingerie-setje – of het nou jarretels, een body of een mooie bh is – kan je een sensueel en sexy gevoel geven. Met dat gevoel van zelfvertrouwen ben je helemaal ready om de touwtjes in handen te nemen! Je lover weet nu ongetwijfeld dat het sexy-time is!

Verras hem door de leiding te nemen

Doe eens gek! Of dit nou is door een rollenspel te initiëren, nieuwe lingerie te dragen of simpelweg een nieuw standje in bed uit te proberen, het is allemaal welkom. Het gaat erom dat jij je partner laat merken dat je er zin in hebt en dat jij in charge bent! Er is niks wat mannen sexier vinden dan een vrouw die weet wat ze wilt! You go girl!

Maak gebruik van speeltjes

Neem de leiding in bed door je vrijpartij een sexy boost te geven met het gebruik van seksspeeltjes. Maak gebruik van een vibrator, cockring of handboeien. Je kan het een tandje spannender maken door de rol van meesteres op je te nemen. Je kan bijvoorbeeld gebruik maken van een zweepje of tepelklemmen. Show him your wild side!

Woman on top

In de cowgirl-positie kan jij het ritme en diepte bepalen. Je kan deze positie extra spannend maken door hem vast te binden. Alle controle ligt in jouw handen! En je vriend zal gegarandeerd van deze positie genieten. Oef! Jouw borsten die op en neer gaan, is een complete turn on voor hem. Lees ook hoe je beter wordt in girl on top.

Bind hem vast

Bind je vriend vast en geeft hem een plagerige blowjob. Met zijn handen op zijn rug kan hij niet veel anders doen dan zijn ogen sluiten en genieten van jouw pijpkunsten. Ga net zo lang door totdat hij op het punt staat om klaar te komen en verander dan het ritme of stop geheel je handeling Wacht even en ga vervolgens door. Jij besluit wanneer hij klaar mag komen.

Spreek af dat hij alleen doet wat jij wilt

Last but not least. Jij leidt, dus hij volgt. Mannen zijn dol op vrouwen die initiatief durven te nemen. Wees mondig en laat hem exact weten wat jij wilt! Geef hem al the nasty details. Of dit nou uitgebreid voorspel is of een specifieke sexpositie. He will love it!

Hoe neem jij de leiding in bed? Laat een reactie achter!

als vrouw leiding nemen

Meer sextips:

7 spannende voorspel ideeën om hem gek te maken

Eerste keer sex met je nieuwe lover

Het geheim voor een lang en gelukkig seksleven

Beeld: Pexel

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy