14 tips voor je hot girl summer to do-lijstje

door Lissa

Hot girl summer staat voor de deur en dat moeten we natuurlijk goed aanpakken, dus daar is een bucketlist voor nodig. Pak je lovers, vrienden, zonnebrand, datingapps en bankpas er maar vast bij, want dit wordt een zomer om niet te vergeten!

1. Shoppen

Hoe je de zomer perfect begint? Met een dagje shoppen. Je zomer kan namelijk pas echt beginnen met nieuwe hotte outfits! Geen slutty summer zonder slutty outfits.

2. Party fixen

Oké we know, feestjes zijn er op dit moment niet zoveel, maar wie zoekt zal vinden!


3. Dubbel date

Wat is nog leuker dan een date? Een dubbeldate natuurlijk! Jij en je bestie hebben nog meer fun als je samen het avontuur aangaat. Mocht het niks zijn, dan heb je altijd nog iets om over te lachen.

Hier een spannend verhaal om te lezen of te luisteren: Een hete dubbeldate

4. Get laid!

We willen seks! Dan vooral lekkere seks, want deze zomer sta jij op nummer 1! Denk aan jezelf en zorg dat jij volop geniet in bed. Een orgasme voor een gelukkig gevoel en we need that.

5. Sex & the citytrip

Een citytrip kan je in Nederland doen, maar als corona het ons toe laat kan je (veel leuker) ook een vliegtuig pakken naar je fav plek. Ga alleen, met je nieuwe lover of je vriendinnen en ontdek de stad die al eeuwen op je bucketlist staat.


6. Terrasjes pakken

We moesten er even op wachten, maar het kan weer! We kunnen weer heerlijk drankjes drinken en buiten borrelen, kijkend naar de mensen op straat en fijn in het zonnetje. En hengel die leuke man of vrouw binnen. Hoeveel telefoonnummers kan jij verzamelen?

7. Maak een hot girl summer playlist

Muziek kan de sfeer echt maken, dus een perfecte lijst is zeer belangrijk! Gelukkig voor jou hebben wij al de Ultimate Hot Girl Summer playlist aangemaakt. Geef ‘m een hartje!


8. Daten

Hot girl summer kan helemaal gaan om een onvergetelijke zomer met friends, maar het kan ook betekenen dat je veel dates, hook-ups en afspraakjes gepland hebt. Laat niemand je tegen houden en do it, girl!

9. Fotoshoot

Je moet natuurlijk ook laten weten aan iedereen hoe lekker je hot girl summer gaat. Hou daarom met vriendinnen een fotoshoot en post je hele Instagram vol!

10. Skinny dipping

Yes, deze kon niet ontbreken. Skinny dipping is spannend en heel bevrijdend, maar moet je zeker eens geprobeerd hebben en verdient daarom een plekje op de hot girl summer to do-list. Het liefst met iemand anders erbij natuurlijk.

12. Tinder roulette

Misschien heb je deze challenge weleens voorbij zien komen op Tiktok. Op het deuntje ‘nope, yep’ moet je swipen. Je hebt deze keer dus geen keuze met wie je gaat praten.

Hier wat voorbeelden: Tinder Roulette

13. Educate yourself

Deze zomer gaat ook helemaal over jezelf vinden en de beste versie van jezelf worden. Vind wat zelfhulp boeken en leer hoe je helemaal van jezelf kan houden!

P.S. Wij vinden leren over orgasmes hier ook helemaal bij passen. Dat is immers de ultieme self care. Dus neem vooral een kijkje in ons boek; Kom je ook?

14. Beach day

En tot slot op deze bucketlist: een stranddag. Hopelijk komt de zon de aankomende maanden bij ons en wanneer het dan lekker warm weer is, is een beach day ideaal! Lekker tannen en wie weet kom je een hotte surfdude of girl tegen!


Final tips:

Heb de juiste mindset

Hot girl summer gaat niet alleen om hook-ups fixen of gezelligheid met vrienden, het gaat om de juiste mindset hebben. En dat betekent; doen wat je wil en je vooral niks van iemand iets aantrekken.

Doe wat goed voelt

Wil je gaan skinny dippen? Een avondje home-alone netflixen? Of morgen toch naar die Tinderdate? Doe wat goed voelt en waar je gelukkig van wordt!

Red flag? Dumpen

Dit moeten we écht even zeggen; is er een red flag? Dump die persoon dan heeeel snel! We hebben deze zomer namelijk geen tijd voor mensen die onze tijd verdoen. Have fun, people!

Meer voor de zomer:

De bikini en badpak trends van deze zomer

Weekendtip: Het duikersstandje

Van deze 4 summerfoods krijg je zin in seks

Beeld: Pexels

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy