Help! Mijn nieuwe vriend is een maagd!

door Felice

Stel je voor: je bent een super leuke jongen aan het daten. Het is heel gezellig tussen jullie twee en eigenlijk gaat alles van een leien dakje. Elke keer dat je hem ziet voel je kriebels in je buik en eigenlijk zou je hem stiekem wel willen bespringen. Maar dan komt het hoge woord eruit: je date is nog maagd. Wat nu? LotteLust legt je uit waar je rekening mee kan houden.

maagd

Open gesprek

Allereerst is het belangrijk dat je eerlijk bent tegen je lover dat jij al wel sex hebt gehad. Eerlijkheid is heel belangrijk in een relatie en je wilt niet dat je nieuwe liefde jou niet meer vertrouwt. Bovendien verwacht hij waarschijnlijk niet dat je nog maagd bent en is het heel dapper van hem om het te vertellen. Misschien vind je het zelf ook fijn om voorlopig nog geen sex te hebben, maar je kunt natuurlijk ook al behoefte hebben om een stapje verder met hem te gaan. In dat laatste geval kan je dat natuurlijk tegen hem zeggen. Het is belangrijk dat je de reden weet waarom hij nog maagd is. Misschien wil hij zichzelf voor het huwelijk bewaren of is hij er simpelweg niet aan toe gekomen.

Is hij er al klaar voor?

Er kunnen meerdere uitkomsten uit jullie gesprek komen. Probeer hem niet te pushen om hem het bed in te krijgen. We snappen dat je heel veel zin hebt, want je bent verliefd, maar als je hem gaat pushen kan je hem afschrikken. Als hij nog niet klaar is voor sex kun je dat het beste maar accepteren. Als hij heel leuk is dan is hij het wachten wel waard, toch? Hij kan natuurlijk ook aangeven dat hij al wel sex wil! Dat is natuurlijk super fijn nieuws, maar blijf nog even kalm in je hoofd. Check even of hij echt zeker weet dat hij er geen spijt van krijgt. Als je merkt dat hij er echt klaar voor is, dan heb je groen licht!

maagd

De eerste keer

Kun jij je eerste keer nog goed herinneren? Waarschijnlijk vond je het toen heel spannend en misschien verliep het wel een beetje ongemakkelijk. Hij vindt het nu misschien ook wel erg spannend! Het helpt hem waarschijnlijk als je hem op zijn gemak stelt en een fijne sfeer creëert.

Om een fijne sfeer in de kamer te creëren kun je er voor kiezen om kaarsjes aan te steken en fijne muziek aan te zetten. Je kunt hem vertellen waarom je hem zo aantrekkelijk vindt, zodat hij weet dat hij bij jou niet onzeker hoeft te zijn. Een vluggertje kan leuk zijn, maar niet voor zijn eerste keer. Neem dus de tijd voor het voorspel. En je wilt dat hij aan zijn eerste keer positieve herinneringen overhoudt, dus geef hem wat extra aandacht.

Misschien heeft hij nog nooit een vulva van dichtbij gezien, dus verwacht niet van hem dat hij de eerste keer al weet hoe hij jou kan pleasen. Als je hem vertelt wat je lekker vindt zal dit hem al erg helpen. En een kreun om aan te geven dat je iets fijn vind is vaak al genoeg.

Neem, wanneer jullie klaar zijn voor penetratie, een ontspannende houding aan voor jullie eerste keer. Als jullie wat vaker sex gehad hebben komen de ingewikkelde standjes vanzelf aan bod.

Er zijn natuurlijk wel een paar kleine dingen waar je van te voren rekening mee kan houden. Misschien komt hij heel snel klaar of krijgt hij hem niet omhoog. Dit overkomt de besten. Het is natuurlijk ook heel spannend en nieuw voor hem. Als er zoiets gebeurt laat hem dan weten dat het niet erg is, omdat er toch nog veel volgende keren gaan komen. Heb vooral samen veel plezier tijdens de eerste keer. Wees niet te serieus, want sex is leuk! Succes en have fun!

maagd

Meer over de eerste keer:

6 tips voor de eerste keer met je nieuwe lover

Wanneer ben je nou echt ontmaagd? Vrijvraag #80

Sexy verhaal: zijn eerste keer

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy