Hoe zorg ik voor pijnloze sex met mijn groot geschapen lover? – VrijVraag #41

door Marjolein

Seksuologe Marjolein geeft elke vrijdag antwoord op al jullie brandende vragen over sex, seksualiteit, liefde, lust en alles ertussen in de rubriek VrijVraag.

“Mijn lover is gezegend met groot gereedschap. Ik kan het met missionaris goed hebben, maar zodra ik mijn benen in zijn nek leg of als we doggy doen, gaat hij al gauw tegen mijn baarmoedermond aan. Dan moeten we van standje switchen. Heb je tips om dit te voorkomen?”

Vivian (23)

Opwinding is de sleutel

Het belangrijkste voor plezierig en pijnloos neuken (yes, dit is een heel normale term voor een seksuoloog), zeker met groot gereedschap, is volledig seksueel opgewonden zijn. Wanneer een vrouw volledig seksueel opgewonden is, veranderen de sexorganen zowel zichtbaar als onzichtbaar. De vagina wordt langer en wijder (ballooning) en doordat de baarmoeder iets naar boven wordt getrokken wordt de vagina ook uitgereikt. Dit effect wordt ook tenting genoemd omdat dit hetzelfde effect heeft van wanneer je een tentdoek strak trekt. De vagina past zich gemakkelijk aan haar bezoeker doordat het een elastische buis is: een wijde ruimte en een actief en flexibel orgaan. Daarnaast zorgt het nat worden en het opzwellen van het genitaal gebied dat alles lekker soepel en pijnloos naar binnen kan glijden.

Ook groot gereedschap hoort er op die manier in te kunnen. Dat hij bij bepaalde standjes toch tegen de baarmoedermond stoot en je vanwege pijn moet switchen naar een ander standje zal hij – indien jij echt maximaal seksueel opgewonden bent – wat aan moeten doen. Hij moet leren omgaan met zijn gereedschap. Jullie sexspel moet niet de dupe zijn van zijn grote penis. Het makkelijkste is om te veranderen van sexpositie, maar het leukste en lekkerste is leren omgaan met zijn grote gereedschap.

Stoten tegen baarmoeder

Het raken van de baarmoedermond tijdens de sex is in principe niet erg. Sommige vrouwen vinden dit opwindend, maar als hij er doorheen probeert te beuken is het een ander verhaal. Zo diep stoten kan voor de kick en het gevoel lekker zijn, maar voor de stimulatie van de geslachtsdelen is het niet per se nodig om diep of hard te gaan stoten. De eikel van de man is namelijk het gevoeligste deel. Bij de vrouw is dat het voorste deel van de vagina of de magische clitoris aan de buitenkant.

Wat te doen bij een (te) grote penis?

Geef aan dat het pijn doet en niet opwindend is. Hij zal moeten gaan doseren. Jij moet dit dus aangeven hoe ver hij kan gaan. Laat hem afstand nemen en met beleid stoten tot een centimeter van de baarmoedermond. Ook op die manier kun je tempo opbouwen, maar met beheersing. Het kan ook nog eens een uitdagend spelletje zijn voor hem om dit te kunnen volhouden zonder te raken of zich alleen op eikelstimulatie te richten bij die standjes. Wie weet vind je dan een aanraking van de baarmoedermond niet eens zo erg als het af en toe is. Of doe het andersom. Begin in een rustig tempo bij deze standjes: stap voor stap en in jouw tempo. Dan kan de vagina zich aanpassen. Kies standjes waar jij controle hebt over het stoten (bovenop). Ook het wijder openen van de benen kan helpen.

Hoe groter, hoe beter?

Een man met een groot gereedschap wordt vaak gepresenteerd als het lot uit de loterij voor vrouwen, maar vinden we een grote penis allemaal een zegening? Er wordt regelmatig onderzoek naar gedaan. Vrouwen geven aan dat ze de voorkeur hebben voor een groter dan gemiddelde penis. De gemiddelde erectie is tussen de 13,1 en 14,8 centimeter.

In een studie over de gewenste penisgrootte werden 3D-penissen getoond aan vrouwen. Het bleek dat ze liever een dikkere dan een lange penis hadden. Opvallend: een lang gereedschap bleek voornamelijk belangrijk als het ging om een onenightstand. Alleen wordt in dit soort onderzoeken weinig rekening gehouden met de sociaal wenselijkheid van de antwoorden. Wie kiest voor een kleinere variant wordt misschien wel geassocieerd met ‘saai’ of ‘slechte sex’.

Ook vrouwen voelen een soort concurrentie druk over wie heeft de vent met de grootste, want dat betekent toch dat hij een echte man is? De ogen zijn vaak groter dan de maag. Het wil niet zeggen dat deze vrouwen ook daadwerkelijk sex zouden willen/kunnen hebben met een groot geschapen man. Andere onderzoeken wijzen uit dat de verzorging van de penis, het schaamhaar, de huid, de dikte en de vorm belangrijker zijn dan lengte. De ene vrouw zal de penisgrootte wel belangrijker vinden dan de ander. Een ander zal het belangrijker vinden hoe de man als bedpartner of als liefdespartner in het algemeen is. Sex draait ook om de chemie tussen twee mensen.

 

Stel je VrijVraag aan Marjolein!

Meer over penisgrootte:

Mr. Too Big: Wat te doen als je vriend een (te) grote penis heeft

Dit is de ideale penislengte

Maak van een condoom omdoen een feestje

 

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy