Wat doe je met de naaktfoto’s van je ex?

door Phlox

Het kan zomaar gebeuren dat je relatie of kwarrel om wat voor reden dan ook op de klippen loopt. Heel verdrietig, natuurlijk! Maar stel nou dat je achterblijft met een hele collectie aan nudes van je ex, en je weet niet zeker wat ermee te doen. Twee woorden: verwijder het. En dit is waarom.

Andere tijd

De naaktfoto’s die je nu hebt, kreeg je waarschijnlijk toegestuurd toen jullie nog samen waren. Als de relatie stukloopt zijn de omstandigheden natuurlijk heel anders. Misschien heeft je ex hiervoor wel toestemming gegeven om die foto’s te hebben, maar dat betekent niet dat het daarom nu nog steeds oké is. Maak dus geen misbruik van het vertrouwen dat je toen hebt gekregen en press that delete button!

Hoe verder?

Jullie waren een koppel, en nu niet meer. Dus wat ben je verder nog van plan met die naaktfoto’s? Het enige wat je er nu eigenlijk nog mee zou kunnen is er naar kijken, misschien zelfs erover fantaseren. Er is dus echt geen goede reden meer om ze überhaupt nog te hebben. Het is wachten tot er per ongeluk iets misgaat.

naaktfoto's

Kans op lekken

Hoe langer die nudes in je telefoon rondhangen, hoe groter de kans is dat ze op de een of andere manier toch door iemand anders gezien worden of zelfs uitlekken. Of je het nou zelf doet tijdens een boze bui of misschien door een vriend die grappig wil zijn. En dan is er ook nog de mogelijkheid dat je telefoon wordt gehackt. Neem het risico gewoon niet!

Respect

Als puntje bij paaltje komt is het ook gewoon een respect ding om geen naaktfoto’s van je ex te bewaren. Toen jullie nog samen waren was het oké, en nu geldt dat niet meer.

Je kunt het ook relativeren: hoe zou jij vinden als de ander nog nudes van jou in hun galerij had staan, zonder dat je weet wat ermee gebeurt? Daar krijg je een ongemakkelijk gevoel van, toch? Het beste is dus om gewoon een coole ex te zijn en de naaktfoto’s te verwijderen. Ook als je jouw ex een eikel vindt.

naaktfoto's

Meer over nudes:

Dickpic in je DM? Wat te doen

Zo maak je de perfecte naaktfoto!

‘’Mijn nudes zijn gelekt’’: 4 mensen vertellen hun verhaal

Beeld: Unsplash & Giphy

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy