Winterdaten met een sun-kissed skin? Dit zijn de fijnste zelfbruiners

door Saar

Wil je een kleurtje zonder de gezondheidsrisico's? Een zonnebankje pakken is verleden tijd, check daarom de fijnste (budget) zelfbruiners!

De fijnste zelfbruiners voor je lichaam

Voordat je een zelfbruiner aanschaffen, moet je goed te kijken welke kleur geschikt is voor jouw huidskleur. Een zelfbruiner blijft meestal 3-4 dagen zitten, dan zul je hem opnieuw moeten aanbrengen.

  • Breng de zelfbruiner een dag voordat je een date hebt aan op je lichaam. Zo is de kleur niet te heftig en is de kans op vlekken het kleinst.
  • Is het aanbrengen niet helemaal volgens plan gegaan en ben je een 'gevalletje' zebra geworden? Door je huid te scrubben, zal het product grotendeels verdwijnen. Er bestaat ook een speciale handschoen om de zelfbruiner te verwijderen.
  • Om de zelfbruiner zo natuurlijk mogelijk aan te brengen kan je een speciale tanning mitt gebruiken.
  • Is de kans op een sleepover aanwezig? Zorg er dan ook voor dat je de zelfbruiner niet op de dag van de date aanbrengt. Zo voorkom je vlekken van de zelfbruiner tussen én in de lakens.

Zelfbruiners voor een klein prijsje

Ben je op zoek naar een zelfbruiner maar heb je geen zin om gelijk de hoofdprijs te betalen? Er zijn ook zelfbruiners voor een klein prijsje. Ook als je onervaren bent met het product, kan je verschillende budget zelfbruiners aanschaffen. Zo kun je kijken of jij het liefst een mousse, lotion of olie gebruikt als tanning product.

Zelfbruiners voor je gezicht

Wil je niet meteen all the way voor een full body tan gaan? Kies dan voor een zelfbruiner voor je gezicht.

Tip: meng een paar druppels zelfbruinerolie door je dagcrème voor een natuurlijker effect.

Heb jij al een lekkere sun-kissed skin, maar wil je lover een kleurtje gebruiken? Er zijn ook zelfbruiners voor mannen op de markt!

Meer tips voor een (winterse) date:

18 date-ideeën met slecht weer

6 herkenbare moderne date dilemma's

Zo houd je het spannend: 5 tips voor een sexy date night

Beeld: Pinterest, Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy