Wat doe je met sperma na de sex? 6 manieren

door Chiara

Ongemakkelijke momenten in de slaapkamer? Die zijn er genoeg! Toch praten we liever over romantische of geile taferelen tussen de lakens. Onze favo standjes, de ideale grootte en de beste sexmuziek: we delen alles met onze vriendinnen. Soms praten we zo weinig over de niet-charmante kant van sex dat je er onzeker van wordt. Zoals de onvermijdelijke vaginale scheten, kramp tijdens de daad en tja… hoe deal je met zijn sperma nadat hij in je klaarkomt? Die laatste vraag… Daar duiken we middenin. 

1. Twee vliegen in één klap

Safe sex is the best sex! Als je lekker aan het rondscharrelen bent is een rubbertje niet alleen essentieel, je voorkomt hiermee (letterlijk) kutkwaaltjes en baby’s! Bovendien is het een lekker makkelijke manier om zijn kwakje op te vangen. De enige handeling die jullie na de daad uit hoeven te voeren is het leggen van een knoopje. Et voila, klaar voor de prullenbak!

2. Goed gevuld voorraadkastje

Heb je een vaste (bed)partner? Dan is de kans vrij groot dat jullie geen condooms (meer) gebruiken. En het is ook vrij logisch dat je geen zin hebt om keer op keer je lakens te verschonen na een vrijpartij. Vul daarom je nachtkastje – bij gebrek hieraan een geheim plekje onder je bed – met kleine handdoekjes, keukenrol of tissues. Het enige wat je rest na een de sex is eventjes naar je kastje reiken om een doekje voor tussen je benen te grijpen. Hé, dat rijmt!

Dan is je spermaprobleempje nog niet helemaal opgelost. Wanneer je vagina-spieren weer helemaal ontspannen zijn, ga je nog meer lekken. Per persoon is dit verschillend, maar het kan soms wel een aantal uur door gaan. Niet chill, zo’n natte flats in je onderbroekje. ’s Ochtends een inlegkruisje of kleine tampon indoen, scheelt een heleboel ongemak. Zorg wel dat je de tampon of het inlegkruisje niet langer dan acht uur laat zitten.

3. Niets bij de hand?

Hebben jullie de kleding van elkaars lijf gerukt in the heat of the moment en is geen zakdoekje of handdoek in de buurt? Dan gebruik je toch gewoon zijn t-shirt – die moest toch al in de vuile was – om het klusje te klaren? Echt chique is het niet, maar we won’t tell. Al is het om eventjes snel naar de badkamer te rennen, zonder een wit spoor op je vloer achter te laten. Om nog maar te zwijgen over het glibberige gevoel langs je benen!

4. Sanitaire voorzieningen

Over badkamers gesproken… Met deze herfstige stormbuien klinkt een hete stoomsessie niet verkeerd, toch? Bedrijf de liefde onder de douche! Uitge… uhm… -doucht? Jullie kunnen jezelf (of elkaar) gelijk even schoonspoelen. Alle sporen van jullie liefdesspel verdwijnen in het doucheputje! Geen fan van showersex? Breng maximaal een uur na jullie liefdesspel een bezoekje aan het toilet. Niet alleen plas je alle bacteriën uit, maar je kunt de boel ook eventjes schoonvegen!

5. Verandering van spijs

Outside the box-sexen kan voor dat kleine beetje extra spanning zorgen. Vraag of hij een keertje ergens anders wil mikken dan in je vagina. Wedden dat hij het supergeil vindt om over je borsten, buik, billen of gezicht te spuiten? Houd er bij de laatste optie rekening mee dat je je ogen goed dicht houdt. Sperma in je ogen krijgen is geen pretje. En dit is zacht uitgedrukt. Je bent gewaarschuwd!

6. Mikken of slikken?

Last but not least… Je kunt zijn liefdessappen natuurlijk ook wegslikken. Misschien komen hier acrobatische bewegingen van te pas wanneer hij op het punt staat om klaar te komen, terwijl hij je van achteren neemt bijvoorbeeld. Maar… het eindresultaat mag er wezen! Zijn uitzicht is natuurlijk heter dan heet. En jouw lakens en slipje blijven schoon. Double score! Tip: moet je al kokhalzen bij de gedachte? Zet een glaasje fris naast je bed, zodat je je mond gelijk kunt spoelen en de ‘aparte’ smaak snel verdwijnt!

 

Meer over sperma:

Alles wat je moet weten over een sperma-allergie

10 x verrassende gezondheidsvoordelen van sperma

Sperma vergroot de levensduur

Beeld: Giphy & Pinterest 

1 reactie

Ruud 16 november 2018 - 14:44

wow dit is hot

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy