Waarom seks niet is als in de film

door Yentl

Seks in de film, lekker om naar te kijken maar laten we niet vergeten dat het enkel dat is; filmseks! Hoe graag we het ook zouden willen, het is niet hoe het er in real life aan toe gaat. Overigens is dat ook helemaal niet erg, het is immers veel leuker om je bezig te houden met het echte werk dan met die ene steamy scene uit je favo film. Om torenhoge verwachtingen te voorkomen hebben we een korte reality check voor je!

Voorspel

Of beter gezegd; het gebrek aan. In de meeste hete scenes wordt er hooguit wild gezoend en de acteurs zijn al ready to go als het om seks gaat. Zonde, want elkaar opwarmen kan nou juist zó leuk zijn!

Condoom

De condoom heeft niet altijd een goede reputatie. Niet vanwege de prestaties, maar omdat een condoom tussen de lakens nog weleens als moodkiller gezien wordt. (tips om hier een feest van te maken vind je hier.) Het gaat er vurig aan toe, je kunt nergens anders meer aan denken. Helaas, eerst even een condoom pakken. Scenes waarbij seks even op zich laat wachten omdat er naar een condoom word gezocht en zijn schaars.

seks

Perfecte shape

Oké, eerlijk is eerlijk… over het algemeen zien acteurs er gewoon onwijs knap uit. Maar moet dit ook tijdens een wilde sekspartij het geval zijn? Er worden zelden overtollige vetjes, cellulitis of andere onzekerheden in beeld gebracht. Wat ontzettend jammer is, want dat is nou juist wat ze menselijk maakt. Body positivity for the win! Ook zal je een zeeman onderbroek gecombineerd met een verwassen (ooit) felroze beha niet snel voorbij zien komen op het witte doek tijdens de seks.

Tegelijk klaarkomen

Seks in films is één ding, maar de orgasmes! Ze zijn meestal al verbluffend op zich, acteurs schreeuwen het uit en ze komen ook nog eens vaak gelijktijdig tot stand! Gelijktijdig je hoogtepunt bereiken is eerder uitzondering dan regel. Zeker niet onmogelijk, maar zo gemakkelijk als in de films… Nah

seks

Na de seks

Hoewel we naspel zeker niet mogen vergeten. Is er wel een groot verschil tussen het echte leven en filmseks! Wij: bezweten lichamen, vochtige lakens. Sperma dat zijn weg naar buiten weer vindt, een licht branderig gevoel. Verschillende luchtjes die door de kamer dwarrelen. Oh en vergeet de handdoek niet! Ondertussen in films: hijgend en tevreden vallen ze na de seks in elkaars armen in slaap.

Seks is messy, en zo is het eigenlijk ook op z’n lekkerst. Over messy gesproken; hoe kan het toch dat de slaapkamers in films altijd zo keurig netjes zijn opgeruimd? Het is bijna alsof ze het wisten……. oh wait!

Meer reality checks

De invloed van social media op je seksdrive

5 onrealistische dingen die je ziet in seksscenes op TV

De invloed van social media op je relatie

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy